Eve Online > NoobGarten

Jak to jest z p?aceniem za gr? wirtualn? cash??

<< < (4/5) > >>

Goomich:

--- Cytat: "Ellaine" ---
A majac pierwszy miesiac aktywacji spokojnie odpalisz sobie naprzyklad dobrze wyskillowanego mining cruisera ktorym juz sobie na spokojnie te 100 milionow w kilka dni wykopiesz. A w drugim miesiacu to juz retriver jak nie covertor.
--- Koniec cytatu ---

Marne szanse na covertora w drugim, czy trzecim miesiacu.

Ellaine:
No dobra, nie kopie to sie nie znam.
Wydaje mi sie jednak, ze rozciagajac learningi w czasie, mozna uzyskac to na czym nam najbardziej zalezy relatywnie szybko.
Napewno mozna miec mining apoca w 2-3 tygodnie :)

Goomich:

--- Cytat: "Ellaine" ---No dobra, nie kopie to sie nie znam.
Wydaje mi sie jednak, ze rozciagajac learningi w czasie, mozna uzyskac to na czym nam najbardziej zalezy relatywnie szybko.
Napewno mozna miec mining apoca w 2-3 tygodnie :)
--- Koniec cytatu ---

BSa pewnie mo?na, ale nie Covetora.

Same barki na V to 1024k punktów, a do tego astrogeologia V (768K), Industry V (256k), Mining IV i Science IV (po 45k). 2100k punktów, ?eby wsi??? do niego i kopa? Velda, bo poni?ej 0,9 byle spawn go rozwali.

Barki s? kruche jak fregaty i zwrotne jak BSy, wi?c trzeba inwestowa? w elektronik?, in?ynieri?, mechanik? i nawigacj?. Do tego dronki do obrony.

Musisz jeszcze  zwie?? to do bazy, wi?c potrzebny ci industrial.
Badger II jest bardzo dobry, a z 2. czy 3 localami bierze pó? puszki. Itek V z kompletem locali we?mie ca?? na raz. Ale to kolejny 1024k punktów. Plus galentyjskie fregaty.

Teraz "wystarczy" tylko znale?? kupca oferujacego dobr? cen? za rud?.
Bo nie op?aca si? jej rafinowac.

Ellaine:
Wystarczy dogadac sie z jakims korpem przemyslowym, ktory robi mining opy a przynajmniej dysponuje mistrzem rafinacji :)

U nas naprzyklad dziala to tak - mopy zdarzaja sie rzadko, ale ludzie sobie kopia czasem, jak wykopia 800k metrow rudy w 0.5+ to ja to zawoze tam gdzie nasz czlowiek-rafineria ma 100%, on w ciagu paru dni zwykle tam zawija i rafinuje :)
Oprocz tritu zwykle gornik moze sobie sam zawiezc mineraly tam gdzie za nie placa, trit moge zawiezc ja, masowo.
Caly system opiera sie na drobnych grzecznosciowych przyslugach, wiec gornika to z reguly nic nie kosztuje, chyba ze chce mnie i rafinerie dodatkowo zmotywowac do pospiechu :)

DragLord:
Mozna tez tluc NPC po 0.5+ z triala na triala i liczyc ze w koncu wypadnie jakis implant(y) za ktore bedziesz mogl przedluzyc konto (znajomy na drugim trialu znalazl implant wart 160M  :shock: )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej