Eve Online > NoobGarten

Jak to jest z p?aceniem za gr? wirtualn? cash??

(1/5) > >>

qlko:
Jak to jest z otrzymywaniem kodów za kas? z gry??

Czy móg?by mi kto? obja?ni? krok po kroku, do kogo mam sie zwróci? by zakupi? kod za te 150 czy 200 ml??
To jedyna mo?liwo?? dla mnie, bo stawka 60 z? za miesi?c to dla mnie niestety za du?o.  :(  :(  :(  (mo?e kiedy?....)

Aha i gram na trialu (mam nadziej? ?e to w niczym nie przeszkadza)

:lol:  :lol:  :lol: Z góry dzi?ki  :lol:  :lol:  :lol:

Aha i czy kto? mo?e mi wyt?umaczy? najlepsz? strategi? rozwoju krok po kroku?? (tak ?ebym móg? jak najszybciej p?aci? bez problemu t? stawk?)
Prosz? bez skrótów i niezrozumia?ych s?ówek

Jestem NOOBEM wi?c prosz? mówcie jak do NOOBA!!!

LosBekoczoS:
Niema jednej drogi skrotowej  itp prawda jest taka ze placic tc za konto mozna jak sie wezmie czlowiek naprawde do roboty. Robiac normalny rozwoj postaci trenujac lerningi a przy okazij majac skile na crusy jestes wstanie na misjach lvl 2 zrobic kolo 20-30 no nawet i 40mln dziennie co jak latwo wyliczyc doprowadza ze po 2-3 tygodniach jestes wstanie miec juz na TC. Problem w tym ze trzeba wykupic 1 miesiac normalnie bo raczej ciezko bedzie ci na tc zarobic od poczatku samemu.

qlko:
to akurat nie jest problem, bo mam kilku kolegów i zapewne znajd? sponsora na pierwszy miesi?c + pomoc w cash na jak najszybsze rozwini?cie ekonomii.

Megamas:
zrobic skile pod industriala i cargo extendery oraz z serii trade i latac latac latac, spisywac ceny w roznych regionach, orientowac sie jakie NPCe lataja na danym regionie i co typowego dropia i tam cos skupic, wywiezc i sprzedac gdzies gdzie brak produktow a jest zapotrzebowanie, w miedzyczasie skilowac pod industriale tech2 a potem mozna sie wynajmowac np jako zbieracz do kompleksow

Ellaine:
Nienienie, zajmowanie sie handlem jest zle.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej