Eve Online > NoobGarten

misje lvlIII - wybór shipa

<< < (12/18) > >>

Locutus:

--- Cytat: "Ezachiel" ---Z tym ze zbudowa? tank na Armor jest ?atwo, tank na shield to juz troszke trudniej. Ale napewno sa misje trudne i trudniejsze i banalne dla danego statku dlatego lepiej latac w team.
--- Koniec cytatu ---

A mi si? wydawa?o ?e tak samo ?atwo jednego i drugiego, obydwa wymagaj? skili do rozbudowy , hardnerow i np powiekszaczy armor / shield to skile pomocnicze zeby to wepchnac do statku ;)

Aczkolwiek g?owy nie dam bo jako gallante nie b?de raczej tankowa? shieldem ...

Ichneumon:
tarcze s? lepsze do tankowania od armora ;] przedewszystkim sie same regeneruja ;]

Kamoris:
Tank na armor jest troszku inny od tego na shielda, i wcale nie jest latwiej tankowac na armor bo zeby tankowac dobrze tzra miec hull upgrades na 5 a do shielda wystarczy tactical shield manipulation na 4 :P.

Ichneumon:
ja mam TSM na 2 tylko bo mi sie robic nie chcialo :D a i tak tankuje co chce :P

Ellaine:

--- Cytat: "Ichneumon" ---ja mam TSM na 2 tylko bo mi sie robic nie chcialo :D a i tak tankuje co chce :P
--- Koniec cytatu ---

Ja mam na 0 i zadnych hardenerow nie uzywam, tylko shield extendery.
Tez tankuje co chce :)
Czy ktos wogole uzywa shield boosterow? Mnioe calkowicie zadowala naturalna reneracja.
A wogole moim zdaniem popelniacie blad tankujac obrazenia na misjach. Ja tankuje na afk mining, ale na misjach warto sprobowac tych wrogow poprostu zestrzelic. skoro nie macie high slotow zajetych laserem gorniczym, mozecie tam wsadzic jakies dziala. Ma to liczne zalety - nie trzeba tankowac, mozna zamiast tego wsadzic nanofibery zeby szybciej doleciec do konca misji, a z ustrzelonych wrogow m oze wypasc jakis loot :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej