Eve Online > NoobGarten
misje lvlIII - wybór shipa
mark24:
Czy jest sens podchodzenia do misji lvlIII battlecruiserem czy raczej trzeba celowa? w pe?nego battleshipa?
Mam tylko oko?o 20mln ISK, co za tym idzie nie sta? mnie na kupno battleshipa, pi?ganie misji lvlII przez kolejne 70mln mnie ?rednio zachwyca.
Battlecruiser kosztuje jakie? 20mln - wi?c móg?bym go sobie zakupi? i nim doczo?ga? si? do pe?nego battleshipa - tylko nie wiem czy nie wywal? kasy/czasu w b?oto.
Dam rad? battlecruiserem (minmatarskim) robi? misje lvlIII czy b?d? mia? problemy podobnie jak z cruiserem (za niski dps g?ównie, NPC potrafi si? leczy? szybciej ni? go pi?gam)?
Dodam, ?e skilluje g?ównie learningi, oprócz nich mam jakie? 200-300k SP...
WolfSimon:
Generalnie to oczywi?cie da si? robi? BC misje lev3 bez wi?kszych problemów, ale wymaga to bardzo dobrych skilli. Je?li chcesz mie? spokój i wolisz szybko, sprawnie i bez zagro?enia wykonywa? misje to poleca?bym jednak BSa, BC za to dostarcza wi?kszych wra?e? :)
Kamoris:
Bc nie dostarcza praktycznie zadnych emocji w misjach lvl3, ale pod warunkiem ze jest to ferox :P.
Generalnie mintamarski wymaga calego mnsotwa skilli zeby robic bezstresowo misje lvl3.
mark24:
Szczerze mówi?c zale?y mi na tym agencie, bo +19 lvlIII security agent - pierwsza misja jak? dosta?em by?a za 600k ISK + 930 Loyality Points.
W takim razie chyba spróbuj? wyskillowa? tego BC bo sta? mnie na niego.
Dzi?ki za pomoc.
Dormio:
Póki nie masz odpowiednich skilli znajd? sobie kogo? kto mo?e Ci pomóc w tych misjach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej