Eve Online > NoobGarten

misje lvlIII - wybór shipa

<< < (10/18) > >>

Raan Kern:
No w?a?nie stary :)
Brakuje Ci wingmena, który Ci? uzupe?ni.

Ichneumon:
mark24 odezwij sie do mnie w grze nick Ichneumon , ostatnio robimy glownie misje albo polujemy na npc na pasach.

mark24:
ok, jak wróc? z pracy do domku to si? odezw? :)

Ezachiel:
Mark masz gowniany statek i gowniane dzia?ka na Ceptora. :)

Druga sprawa, ty jeste? ten sam Mark24 z mmorpg . pl ? :)

Locutus:
mark24 , w sumie nie powinienes miec takich problemow przynajmniej przy massive attack, tam lev 3 jest dosc wredny ale nie ma to jak dobre passive / active hardenery ;) ja tez kiedys tam jakies tanki 800 , 1600 zakladalem teraz latam tylko na resistach. Raile 250(M) mm w ilosci 4 szt zdejmuja ladnie wszystko co wieksze lub mniejsze na odpowiednia odleglosc , raile 125(S) lub 150(S) na wszystko co podleci za blisko + web i dronki ustawione z dmg na okreslonego przecinika, dobra naprawiarka i cos zwiekszajacego recharge rate cepa tez sie przyda, jesli zamierzasz dalej tankowac armorem to rozwin sobie pasywne skill ( resisty na okreslony dmg na poziom 3 lub 4 na poczatek ).

Bo w sumie prawie na to samo wyjdzie czy wwalisz na max armora ktory bedzie lecial jak woda , czy z malym armorem bedziesz lecial a bedziesz dostawal tylko maly % uszkodzen. W sumie tak jak pewnie koledzy potwierdza najlepiej wykozystywac bonusy statku , czyli np ja latajac Brutixem ( Gallante BC ) , rozwijajac BC skill wyzej dostaje bonus do ilosci HP naprawianych w danym cyklu i bonus do Medium Hybrid.
Chyba warto stosowac sie do bonusów a z tego co poczyta?em na forum to  ludzie tankujacy shieldem latajac BC opisywali misje w ktorych ja mialem czasem cieplo jako bu?k? z mas?em. Zreszt? jak poleci ci tank shield , to jeszcze masz armor i strukture na warp , jak tankujesz armorem i sie przebija to masz tylko strukture na ucieczke ;)

ot takich kilka przemy?le?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej