Eve Online > NoobGarten

pomocy o co tu chodzi ???

<< < (3/4) > >>

Ellaine:
Jak nie do ogame to do settlerosow :)
Budujesz domki i wozisz miedzy nimi rozne rzeczy, a kontrole nad terenem zdobywa sie za pomoca wiez.
Jesli grasz gornikiem, jest podobne do pacmana :)

Megamas:
no nie wiem.. najwyrazniej to masz szczescie Rhovana ze trafiles na dobra grupe graczy, ja sie niezle juz zniechecilem do EVE... w sumie to czuje sie jakbym gral w single player z chatem. Latanie samemu non stop (no moze w porywach 20% czasu bylo w party) wynudzilo mnie niezle, morale spadly z powodu Piratow baszujacych mnie regularnie i zerowej mozliwosci odwetu(chociaz dzieki temu juz sie nauczylem co robic zeby nie dostac PODa)... teraz juz w zasadzie to wchodze raz na kilka dni skila przelaczyc, moze zabic ze 2 spawny NPCy i tyle... nie ma z kim grac to sie odechciewa wogole grac... czas mam oplacony do konca maja wiec moze sie jeszcze przekonam do EVE w co watpie... dobrze ze mam Obliviona :P

Rhovana:
jak chcesz polata? w gangu z nami to zapraszam do Heimatar,  u naz tylko ma?a przewa w dzia?alno?ci mi?dzy 5 a 8 rano :D bedziesz móg? sobei polata? z nami i wzi??? odwet je?li tak bardzo go potrzebujesz:) Zapraszam gor?co, ale licz sie z tym ?e jest jednak prawdopodobie?stwo ?mierci :D :D  :D  :D
btw w jakim ty corpie siedzisz ?e sie tak nudzisz?? zmie? go jak najszybciej!!!!

Goomich:

--- Cytat: "Megamas" ---no nie wiem.. najwyrazniej to masz szczescie Rhovana ze trafiles na dobra grupe graczy, ja sie niezle juz zniechecilem do EVE... w sumie to czuje sie jakbym gral w single player z chatem. Latanie samemu non stop (no moze w porywach 20% czasu bylo w party) wynudzilo mnie niezle, morale spadly z powodu Piratow baszujacych mnie regularnie i zerowej mozliwosci odwetu(chociaz dzieki temu juz sie nauczylem co robic zeby nie dostac PODa)... teraz juz w zasadzie to wchodze raz na kilka dni skila przelaczyc, moze zabic ze 2 spawny NPCy i tyle... nie ma z kim grac to sie odechciewa wogole grac...

--- Koniec cytatu ---

Twoi korpowicze, te? nie mog? teraz z tob? lata?, wi?c pewnie mówi? to samo. I to nawet bez czata.

--- Cytat: "Megamas" ---
czas mam oplacony do konca maja wiec moze sie jeszcze przekonam do EVE w co watpie... dobrze ze mam Obliviona :P
--- Koniec cytatu ---

Oblivion ssie.

Ellaine:
Zapisuj sie do korporacji ktore deklaruja sie jako aktywne.
Gadaj z ludzmi i wychodz z inicjatywa a nie czekaj i narzekaj.
Jest duzo kanalow, nie trzeba koniecznie latac ze swoja korporacja, mozna z ludzmi np z polska albo z localu. Typowa spokojna (nie-pvp) aktywnoscia  zespolowa do ktorej latwo o chetnych sa complexy.

A ja tam ciesze sie ze moja korporacja aktywna nie jest, bo moge sobie byc 90% czasu afk bez "zawiez paliwo na nasza stacje ale szybko".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej