Eve Online > NoobGarten

pomocy o co tu chodzi ???

<< < (4/4)

StellarSheep:
EvE nie dla idiotow!

Megamas:

--- Cytat: "Goomich" ---
Twoi korpowicze, te? nie mog? teraz z tob? lata?, wi?c pewnie mówi? to samo. I to nawet bez czata.

--- Koniec cytatu ---

Moi korpowicze to pewnie nawet nie zauwazyli ze mnie nie ma.... sami sobie latali i pewnie dalej lataja, a prosic sie o party to moznabylo i przez dwie doby bez rezultatow...znaczy tak bylo w pierwszym korpie, w kolejnym ludzie sa ok tylko sie wszystkiego boja i wola latac po imperium handlowac, produkowac itp. Chcialem namowic ich na kompleks lvl 5 w 5 BC zeby zrobic to panika. Zobaczylem na localu jednego z piratow co mnie zabil wczesniej to mowie moze go pojedziemy za to, jest nas kilku a on sam tyle ze w lepszym statku ale jak wrogow kupa i Herkules dupa... na co odpowiedz a on nas nie atakowal to ja pierwszy strzelac nie bede... polatalismy z 15 minut w 3 BC po pasach w systemach 0.3 ale tak szybko wybilismy caly spawn ze nic juz nie bylo do bicia to mowie ze moze do 0.0 skoczymy tam napewno bedzie weselej... reakcja: panika! do 0.0 bez BSa? itp komentarze, po czym teksty ze w zasadzie to ktostam musi na misje a ktostam produkowac amunicje itp..... idzie sie tylko zalamac....

Dla dobra korpow nie podam nazw zeby nie bylo antyreklamy...a juz bylem w kilku to nie zgadniecie jakie to ale w kazdym bylo podobnie...

Ichneumon:
o lol to ty chyba niezlego pecha miales , albo to ja nigdy w zadnym obcym corpie nie bylem od zawsze jestem we wlasnym a teraz to moi corpowicze sami sie pchaja tam gdzie nie trzeba bez oslony i sie potem dziwia ze ich npce pojechaly :D

Rhovana:
Wsiadaj w szipa i zasuwaj do mnie Mega, nie marudz tyle tylko przyle? to sie razem polata. I rzeczywi?cie masz pecha do ludzi. U mnie szef pare dni temu powstrzymywa? kumpla bo sie chcia? sam rzuci? na pirata w Ravenie, a by? rifterem  :lol:  :lol:  non stop jest ubaw :D  :D  GeneralCosmo wczoraj rifciem pojecha? jakiego? pirata w ceptorze, KV wyci?gn?? Ann na misje lvl 4 i wróci?a w jaju, i nikt nie p?acze i jest ogólnie du?o funu,. Wiec jeszcze raz zapraszam.

redbart:
1. Do settlersów, jezuuu ... czemu wy mylicie strategie  z RPG, lub pesudo RPG.....esz...

Co do korpa, ja lata?em z jednym cz?owiekiem, a potem przez 3 tygodnie siedzia?em w stacji i nic nie robi?em, boshe ale bola?o, teraz zmieni?em korpa na EVESI i lata?em w ci?gu dwóch dób (fajny wygl?d s?owa ;P) na 3 akcje korpowe. Jaka jaazzzdaaaa.....

Ja te? si? ba?em, 0.0 teraz po przeszkoleniu latam tam cyclonem (BC) z minimalnymi skillami w latanie (500 SP). Naprawd? tojest  przyjemne ;). Trzeba si? prze?ama?...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej