Eve Online > NoobGarten
pomocy o co tu chodzi ???
Xarthias:
Ja bym doda? jeszcze, ?e Eve jest jak pewnien sklep... Nie dla idiotów :lol: :lol: :lol: :lol:
Rhovana:
--- Cytat: "Megamas" ---(80% czasu spedzasz latajac samemu chyba ze grasz juz w ta gre z rok i masz dobre skile oraz mozliwosc blyskawicznie zarabiac i przez to stac cie na prowadzenie regularnego PVP)....
--- Koniec cytatu ---
nie wiem dlaczego ale ja takich problemów nie do?wiadczy?em, gram nieca?e 2 miesi?ce i non stop latam w grupie i nawet niezbyt cz?sto mam czas ?eby co? samemu polata?. Na interakcje z innymi nie narzekam, bo to zale?y bardziej od ciebie. Jak bedziesz siedzie? zamkni?ty w stacji przez 24h na dobe to jasne ?e z nikim nie polatasz. Co do drugiej cz??ci wypowiedzi, to równie? si? nie zgodze, we frejce mo?na robi? naprawde przyjemne pvp i to za naprawde niewielk? kase, za to mie? radochy co nie miara. Co z tego ?e od czasu do czasu ci? rozwal?. Twój statek jest wart z fitem 300k i tyle, ?adnych códów, a paczk? lecicie rozwala? frejkami battlecruisy albo battleshipy.
btw, zgodze si? z Xyl, ni cholery nie przypomina mi to Ogame'a :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomash Kovahlsky:
Jaka EvE jest, kazdy widzi. :twisted: :D
Shkeec Umbra:
Eve - ogame ? Nie ma porównania ... gram/gra?em w obie, ca?e Ogame mo?na porówna? do samego skillowania w Eve , naciskasz przycisk i czekasz a? si? zrobi ...
Ale jak juz przy porównaniach jeste?my , Eve imho w porównaniu z X-beyond , freelancerem ( wi?cej tego typu tytu?ów chwilowo nie pami?tam ) Jest najlbi?sza idea?owi jakim by? Frontier Ehhh ... galaktyka na dyskietce 720 kb, realne odleg?o?ci mi?dzy objektami w uk?adach s?onecznych , mo?liwo?? r?cznego l?dowania na ka?dym ciele nie bieskim i gdzie? tam czaj?cy si? Thargoidzi ... kto? pami?ta ?
marioosh:
--- Cytuj ---kto? pami?ta ?
--- Koniec cytatu ---
zapewne nie jeden... ja si? na tym wychowa?em. od tamtego czasu , szuka?em szuka?em a? znalaz?em EvE, która tylko jest bliska tamtemu klimatowi. A mo?e jest lepsza? Tylko my z czasem wyrobili?my sobie inne spojrzenie na ten temat...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej