Eve Online > NoobGarten
Jump Clone
Blaster:
--- Cytat: "LosBekoczoS" --- Trust gdzie jesli niepodpadlismy im mozemy za 50 mln wykupic jumpclones na miesiac (miesiac +8 standingu
--- Koniec cytatu ---
Co to znaczy ze na miesiac? Co sie dzieje z takim clonem po miesiacu?
--- Cytat: "LosBekoczoS" ---Rzeczy niezbadane:
- slyszalem od ludzi ze to nie problem ale sprwdze nie dlugo, klony zainstalowane ( podobno ) nie maja okreslonej pojemnosci SP, maja taka sama jak nasz "glowny" klon, doktorego idziemy po smierci. Ten fakt sprawdze soon bo czeka mnie w najblizszych tygodniach upgrade clona wiec wam dopisze :)
--- Koniec cytatu ---
A ile SP ma j klon w trakcie jego tworzenia? Tyle ile nasz podstawowy clon?
--- Cytat: "kerisso" ---BLASTER????
No faktycznie przeginasz...heheheheh
--- Koniec cytatu ---
No co idziemy leb w leb :roll:
A niedlugo nawet jak polaczymy liczbe naszych postów to i tak Xarta nie dogonimy :P
I do jakiego clona przenosimy sie po smierci zawsze do jednego czy mozna sobie wybrac?
jamiro:
Jest jeszcze jeden trick :)
Jezeli ma sie wlasny standing 8+ to nie trzeba koniecznie kombinowac aby korp mial 8+ do npc zeby zrobic JC. WYstarczy dolaczyc do obojetnie jakiego corpa npc (czyli po prostu wyjsc ze swojego corpa) i mozna od razu zakladac JC tam gdzie sie ma osobisty standing 8+. Zasady mowia wyraznie ze jezeli jest sie w corpie npc to decyduje tylko standing gracza. Sprawdzilem i to dziala :)
redbart:
W?a?nie o to mi chodzi?o! Dok?adnie, strza? w dzi?si?tke ;) z tym ostatnim. S?k Ju
Viper:
To ja sie zapytam ... je?li wyjde z mojego corpa zaloze sobie JC i wroce do mojego corpa czy klon mi zostaje ?? czy jakies inne badziewie bendzie ??
pc5:
Nie znam si? na JC, wi?c prosz? odpowiedzcie na moje pytanie.
Powiedzmy ?e mam implanty +5 x 4, jest wojna, przesiadam si? w klona (!) i nim walcz?, po wojnie/bitwie/potyczce wracam do swojego main body i dalej ciesze si? implancikami. Czy mo?na tak korzysta? z JC?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej