Eve Online > NoobGarten

Walki PvP

<< < (2/9) > >>

regis:
walki jak walki ;) wszystko zalezy od tego na co jestes nastawiony.
Masz statek na close to starasz sie zlapac przeciwnika na close, masz na daleki tak samo... itp itd ;)

kazda jest troche inna od poprzedniej... chyba ze stoisz 150km od bramy i snipujesz indyki ;)

KruszynaPL:
nic mi nie mów o snipowaniu indyków ;) noob postanowi? polecie? po swój learning skill do systemu 0,4 i tak w?a?nie zosta?em pierwszy raz w ?yciu zpodowany :) w drodze do gata ;) kto by pomy?la? ?e komu? sie b?dzie chcia?o strzela? do rookie ship  :lol:

Lazar Privateer:
hrhr chyba 99% noobow tak robi na poczatku. kilka dni... wrazenie ze juz sie sporo wie... 0.4 to przecierz tak blisko 0.5 i zdziwko ;) tez tak mialem jakis czas temu. snipe gank? ;) 6:1 i nawet polak byl slodziutki hrhr
zapamietalem ich... jeszcze przyjdzie czas

jak na moj gust to do 0.0-0.4 to shuttlem zeby bmki postawic albo swarta ekipa xD

pozdro

KruszynaPL:
nie no wiedzialem na co sie pcham ;) ja chcialem tylko swojego skilla z stacji odebrac i zwiac ile sil w silnikach ;) kto mnie rozwalil nie pamietam ;/ bo skasowalem maila z EVE ;/

PS. mam pytanko odnosnie zmiany specjalizacji na statki. Wybralem rase amarr ale jak wczoraj zobaczylem w innym topicu jakie caldari maja statki z wygladu, to stwierdzilem ze zle wybralem ;) no i czy to ci??ko potem w grze zmienic czy od razu lepiej nowego triala odpalac, poki co gram 1 dzien.

Xarthias:
na trialu i tak mo?esz latac tylko rasowymi statkami, wiec bardziej oplaca ci sie nowa postac zrobic... tym bardziej, ze mozesz wyciagnac na poczatku skilla na freje na 4 level

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej