Eve Online > NoobGarten

Walki PvP

<< < (3/9) > >>

KruszynaPL:
Postanowilem zostac z Ammarami, szkoda mi tego 1dni gry i tego co wyskilowalem a tych najladniejszych duzych statkow (titana) i tak nie bede mogl "prowadzic" szybciej jak za kilka lat ;) a wtedy bedzie placz i zgrzytanie zebow ;) w srode sie okaze czy wykupie konto na miesiac.

Dormio:
Naprawd? nie masz si? czym przejmowa?... i  tak w d?u?szej perspektywie b?dziesz "dorabia?" skille do statków innej rasy. Wszystko dlatego, ?e ka?da rasa ma swój wybitny w czym? statek, albo statki...
Poza tym je?li uczysz si? tylko bojowych skilli to nauczenie si? statków innej rasy zajmuje raptem kilka miesi?cy (do poziomu w?asnej rasy, je?li na pocz?tku konsekwetnie tylko jej si? uczysz).

pc5:
Ciii bed? si? wita?.... HELO?! :D

KruszynaPL:
Pytanko odno?nie sniperów, jak taki namierzy np. w miare szybk? fregate, wystrzeli z tego swojego wielkiego dzia?a to czy fregata mo?e w tym czasie uciec z lini ognia czy to raczej jest ju? pewnie ?e w ni? trafi z tych >20km ??

Xarthias:
Du?o zale?y od skilli strzelaj?cego i od tego czy ta freja leci na mwd czy nie...
Wczoraj vigilek lec?cy prostopadle do mnie na mwd dosta? ode mnie z 80km wrecka za ponad 600... A z drugiej strony lec?cego na ab tristana nie mog?em wogóle trafi?... Wi?c ró?nie mo?e by?.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej