Eve Online > NoobGarten
Co za %#@^&#&$
Goomich:
Ostatecznie podlecia?em tam w?a?nie haulerem (wcze?niej oczywi?cie zwiad shuttlem ze 100 km), zebra?em to co le?a?o w jego jettisonie (oprócz mojej rudy by?o te? par? dzia?, miner I, kilkaset trefnych rakiet, jakie? power tranmittery, skanery ska? i inne ?mieci wypadaj?ce z pirackich fregat), to co zosta?o po mnie, i jeszcze z pi?ciu czy sze?ciu innych jettisonów le??cych w okolicy (te? nic specjalnego).
Blaster:
--- Cytat: "Goomich" ---Ostatecznie podlecia?em tam w?a?nie haulerem (wcze?niej oczywi?cie zwiad shuttlem ze 100 km), zebra?em to co le?a?o w jego jettisonie (oprócz mojej rudy by?o te? par? dzia?, miner I, kilkaset trefnych rakiet, jakie? power tranmittery, skanery ska? i inne ?mieci wypadaj?ce z pirackich fregat), to co zosta?o po mnie, i jeszcze z pi?ciu czy sze?ciu innych jettisonów le??cych w okolicy (te? nic specjalnego).
--- Koniec cytatu ---
A widzisz czyli jest jednak róznica. Za dawnych czasów to pdlecial by itkiem V zapakowal wszystko i odlecial a ty nie kiwnal bys nawet palcem. A tak to mozna zabrac zawartosc jego jettisona chocby wtedy kiedy on poleci po wiekszy statek 8)
Goomich:
Kole? pewnie nawet nie mo?e lata? tymi itkami.
Jak pisa?em on hest modszy ode mnie, zacz?? w pierwszym tygodniu stycznia, ma ju? tego BC, artyleri?, nie mia? czasu na Industriale (chyba). Do tego Minamatar, wi?c tym bardziej.
Chocia? w okolicy ma kumpla z tegos samego korpa, te? na ?ó?tym i a? 4 mln nagrody za g?ow? (mój nemezis tylko 2 mln). I niszczyciel ale taki prawdziwy, widzia?em jego requirements: Frigate i Destroyer.
Tak sobie my?l?, ?e jakbym go przypadkiem spotka? i przypadkiem mia? Caracala z pi?cioma wyrzutniami sabret, to bym spróbowa? go przetestowa?. Znaczy Karkala. :)
Chociaz boj? si?, ?e mo?e tamtego wezwa? na pomoc.
Ale te 4 miliony plus zemsta kusz?.
Mam 3 razy lepsze tarcze, dwa razy lepszy pancerz i pi?c wyrzutni sabretoothów kontra jego 7 dzia?ek i jedna wyyrzutnia.
Dormio:
A CONCORD bierzesz pod uwag? w kalkulacjach ? Je?li dobrze pami?tam to dostajesz prawo do strzelania do z?odzieja tylko na jaki? czas...
Goomich:
--- Cytat: "Dormio" ---A CONCORD bierzesz pod uwag? w kalkulacjach ? Je?li dobrze pami?tam to dostajesz prawo do strzelania do z?odzieja tylko na jaki? czas...
--- Koniec cytatu ---
A co z prawem do strzelanie do gostków, za ktorych g?owy wystawiono nagrody?
I jeszcze jedno, ustawi?em standing do tego jednego na -10.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej