Eve Online > NoobGarten

Co za %#@^&#&$

<< < (4/8) > >>

Dormio:
Widzisz tu chyba jest ma?e nieporozumienie - wolno Ci strzela? jedynie do tych którzy maj? wystarczaj?co niski security status (wydaje mi si?, ?e to jest wi?cej ni? -5). W przeciwnym wypadku jeste? traktowany jako agresor. To, ?e kto? ma bounty ?wiadczy tylko o tym, ?e narazi? si? komu? kto daje kasior? by go zestrzeli?. Nie oznacza automatycznie prawa do strzelania do niego.

regis:
I nie myl pojec ;)

To ze ktos ma ujemny standing ustawiony w towim corpie, albo przez ciebie... powiedzmy -8, nie upowaznia Ciebie do strzelenia w takiego delikwenta.

Strzelaj sobie na zdrowie do typow ktorych Security Standing jest nizszy o -5. Z tym ze tacy to przewaznie wiedza co robia i nie tak latwo sie daja ;)

Goomich:

--- Cytat: "regis" ---Strzelaj sobie na zdrowie do typow ktorych Security Standing jest nizszy o -5. Z tym ze tacy to przewaznie wiedza co robia i nie tak latwo sie daja ;)
--- Koniec cytatu ---

Eeeech. X tydzie? temu, jak zaczyna?e zak?ada? sobie BMy w Lonetrek, to przelatywa?o niedaleko z 5 takich... w tym dwóch w podach. Naraz. Nie wiem co to by?o.

Dormio:

--- Cytat: "Goomich" ---
Eeeech. X tydzie? temu, jak zaczyna?e zak?ada? sobie BMy w Lonetrek, to przelatywa?o niedaleko z 5 takich... w tym dwóch w podach. Naraz. Nie wiem co to by?o.
--- Koniec cytatu ---

O ile ich kto? w?a?nie nie zestrzeli? to prawdopodobnie zmieniali lokalizacj?. Je?li dobrze pami?tam to w?a?nie przy security -5 zaczyna strzela? flota systemowa i dzia?ka na bramach. Na szcz??cie NPC nie strzelaj? do podów, co oczywi?cie mo?na wykorzysta?.

Xarthias:
No, a tak b?d?c przy temacie, jak to jest z tymi Kill rights?
Bo mi lista ro?nie tych co mnie mog? niby zabi? i tak si? zastanawiam gdzie i kiedy spróbuj? :P  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  no i gdzie mog? i ile to trwa :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej