Eve Online > NoobGarten
Co za %#@^&#&$
Dormio:
Jak si? jest samemu to rzeczywi?cie mo?esz mie? racj?. W jakimkolwiek korpie jednak przestaje. Porozmawiaj z lud?mi (tylko nie ze starymi wyjadaczami p?czków z drzemu) z kilku korpów (RAV, PTF, SHCK), najlepiej jakimi? noobies i zobacz ile sobie zarabiaj? na jednej akcji grupowej (nie wa?ne czy to jest kopanie, czy te? misja). Wydaje mi si?, ?e mo?esz by? zaskoczony.
Blaster:
--- Cytat: "Goomich" ---Kopa?em sobie w Sobaseki, a tu podlatuje jaki? *^*I$)($, Nerdarus si? nazywa? i kradnie urobek. Wkurzy?em si?, zalokowalem i wal? w niego. To co, ze ma BC, jest przecie? o trzy tygodnie mlodszy, a ja mam fajowe rakietki, no nie? Dupa. Rozp?aszczy? mi Ospreya trzema strza?ami, na szcz??cie zwia?em podem.
--- Koniec cytatu ---
No cóz stary ... atakowanie BC za pomoca Ospreya w dodatku bedac na ficie do kopania to lekko mówiac nierozwazna decyzja ... 8)
--- Cytat: "xarthias" ---Heh... No... Tym bardziej kopanie sucks... a szczególnie samemu :)
A teraz jeszcze niby "u?atwili" przez criminal flag za wyci?ganie z puszki... Tia... u?atwili ale starym wyjadaczom rozwalanie noobków w hi-secu :)
--- Koniec cytatu ---
Ale ograniczyli tym cos bardziej groznago a mianowicie mozliwosc kradzierzy w indusie (zwlaszcza Itku 5) :twisted:
To byly wlasnie najgorsze przypadki, kiedy koles podlatujacy w Indyku zwijal ci calego jettisona. Teraz chba tacy desperaci sie nie zdazaja zbyt czesto. A taki BC ilez tych minsów zdazy ci zabrac zanim wrócisz haulem :roll:
Goomich:
--- Cytat: "blaster" ---
No cóz stary ... atakowanie BC za pomoca Ospreya w dodatku bedac na ficie do kopania to lekko mówiac nierozwazna decyzja ... 8)
--- Koniec cytatu ---
Sam ju? do tego doszed?em. :)
--- Cytat: "blaster" ---Ale ograniczyli tym cos bardziej groznago a mianowicie mozliwosc kradzierzy w indusie (zwlaszcza Itku 5) :twisted:
To byly wlasnie najgorsze przypadki, kiedy koles podlatujacy w Indyku zwijal ci calego jettisona. Teraz chba tacy desperaci sie nie zdazaja zbyt czesto. A taki BC ilez tych minsów zdazy ci zabrac zanim wrócisz haulem
--- Koniec cytatu ---
Wszystko?
Bierze do siebie i od razu jettison, pó?nej tylko przerzuca ode mnie do siebie i do swojej puszki. Odbierzesz mu siedz?c w haulu?
Zreszt?, jakby tylko ukrad? troch? i czmychn??, to bym nawet palcem nie kiwn??, w tej chwili Mój Osprey wydobywa 1056-1060 (powiedzmy, ?e ton), czyli jakie? 350 m3 Pyroxeres na minut?. Mojego Badgera zape?niam w pó? godziny.
Ale taki skok na bezczelnego, to mi nerwy pu?ci?y.
Blaster:
--- Cytat: "Goomich" ---Bierze do siebie i od razu jettison, pó?nej tylko przerzuca ode mnie do siebie i do swojej puszki. Odbierzesz mu siedz?c w haulu?
--- Koniec cytatu ---
Masz racje nie wzialem pod uwage tego ze moze jednoczesnie przezrzucac do swojego jettisona. :?
Generalnie faktycznie jedynym wyjsciem jest dobry corp 8)
pc5:
Hmmm... Ospreye fajnie p?kaj?. Takie komary na pasku. Chyba nazw? sobie statek RAID :P :twisted:
A co do kopania to przyk?ad osatniego... zryli?my 2 paski za 107M isk. Niektórzy do dzisiaj si? walaj? po hangarze pijani jak wyp?ate dostali...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej