Eve Online > NoobGarten

poczatki najgorsze??? wcale nie....

<< < (3/5) > >>

Pynio:
zle sie wyrazilem...  poniewaz jak pisalem w pierwszym poscie, nie mam na tyle czasu i kasy zeby cos dzialac w korpowych relacjach... chociaz...

inaczej.... narazie nastawilem sie na dorobienie kasy, samemu. Korp w tym momencie gry jest dla mnie na drugim planie, poniewaz zalozylem sobie, ze dojde do czegos, a nie bede komus gitary zawracal :) tyle....

z tym connections to niezly pomysl, tyle ze jak spojrzalem ile to tego ksiazki kosztuja to wymieklem... no chyba ze byl akurat taki region

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: "Pynio" ---inaczej.... narazie nastawilem sie na dorobienie kasy, samemu. Korp w tym momencie gry jest dla mnie na drugim planie, poniewaz zalozylem sobie, ze dojde do czegos, a nie bede komus gitary zawracal :) tyle....
--- Koniec cytatu ---

Tez mialem takie nastawienie przez pierwszy miesiac gry... uwierz mi... nie warto... nawet jesli nie masz zbyt wiele czasu... to znajdz jakis korp freelancerski...

LosBekoczoS:
Nie zeby ale Kazdy minmatar nam sie przyda :D a tak powaznie to hymm kasa ty myslisz omg 1mln to godzina pracy. Ja mysle OMG 1mln to jest jeden z npc bs ktore ubija sie w jakies 5 min i tak wlasnie sie zmienia punkt widzenia wraz z korpem i pozniej ze skilami :D

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: "LosBekoczoS" ---Nie zeby ale Kazdy minmatar nam sie przyda :D a tak powaznie to hymm kasa ty myslisz omg 1mln to godzina pracy. Ja mysle OMG 1mln to jest jeden z npc bs ktore ubija sie w jakies 5 min i tak wlasnie sie zmienia punkt widzenia wraz z korpem i pozniej ze skilami :D
--- Koniec cytatu ---

...albo 15 minut kopania Crock'a (Scyth'em)... co daje ok 2.5M :)

Raan Kern:

--- Cytuj ---Tez mialem takie nastawienie przez pierwszy miesiac gry... uwierz mi... nie warto... nawet jesli nie masz zbyt wiele czasu... to znajdz jakis korp freelancerski...
--- Koniec cytatu ---

Korp freelencerski, prosz? bardzo:
Shocky Industries Ltd. otwiera swoje podwoje :D

Jako ?e jeste? Minmatar, to osobi?cie zobowi?zuj? si? wzi?? Ci? pod swoje skrzyd?a hehe
(zaraz si? LosBeczkos roze?li)

PS.
s?odko, ?e a? mdli... no có?, ka?dy rekrut jest cenny ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej