Eve Online > NoobGarten

poczatki najgorsze??? wcale nie....

<< < (2/5) > >>

LosBekoczoS:
Jesli dobrze zrozumialem to te uber minery to strip minery zobacz sobie jakie one cpu/pg maja wymagania ( hint wchodza tylko na barki do kopania )

Co do corpa to hym no przyznaj sie gdzie wstapiles bo tak tajemniczo mowisz :D

co do minmatarow to wejdz na kanal " polska" znajdzie sie napewno paru minmatarow co powiedza co i jak na poczatku robic, bo nieda sie ukryc ze wybrales "najtrudniejsza" rase jak na poczatek :D ( sesownie np mozna walczyc przy 2-3mln sp w gunery ;D )

Pynio:
no w sumie masz racje, zapomnialem ze na barkach tylko dziala praktycznie... sluchaj korp nie jest az tak wazny :)

niestety to jest wada mmorpg ze nie da sie grac dorywczo, i tak chwala im za to ze jest cos takiego jak skillowanie offline....

bede sie lapal za misje u agenta, bede robil te gdzie wiecej killi bo zawsze jakis stuff moze wypasc ciekawszy, z kompleksow to mi tylko triery dobre wypadaja :) reszta to chlam... no pewnie to przez to ze jeszcze niski lvl...

rozumiem ze lvl kompleksu to liczba "etapow" ktore sa w kompleksie

LosBekoczoS:
E no jak corp nie wazny no co ty ???? najwazniejszy to tam masz znajomych tam ci ktos pozyczy 100mln na kolejnego bs jak ci kleknie, tam znajdziesz ludzi co sie bedziesz z nimi bawic, juz nie mowiac o tym  ze jako "noob" zawsze warto miec ludzi w corpie co jak to mowia " jak pastuch krowie na rowie" wytlumacza co z czym i dlaczego. Takwiec po tym jakze zlozonym zdaniu ktore mi wyszlo rzeklbym ze corp w Eve to najwazniejsza rzecz :)

ps co do misji porob sobie pare skili z social : socjal, negotiation i bodajze conection :D przydaja sie rewelacyjnie ( podstawowy, kasa za misje , powiekszenie standow do corpow :D )

Raan Kern:
Pynio.
Mia?em identyczn? sytuacj?.
Uciu?a?em sobie na Scythe i tak samo jak Tomash na drugi dzie? go straci?em... za?ama :D Te? gra?em (chyba nadal gram) dorywczo, bo RL mi przeszkadza? hehe, jednak to nie sta?o na przeszkodzie ?eby zwróci? si? "w stron? korpa". Zacz??em lata? razem z lud?mi i gra zupe?nie si? zmieni?a.
Kapk? si? przekwalifikowa?em i obecnie ochraniam koparki w low sec, a w wolnych chwilach poluj? na npc i handluj? lootem z tych polowa?. W tym uk?adzie problem z kas? gdzie? si? rozp?yn?? :)

Przychylam si? do stwierdzenia, ?e korp to najwa?niejsza rzecz w eve :)

Xarthias:

--- Cytat: "Pynio" ---rozumiem ze lvl kompleksu to liczba "etapow" ktore sa w kompleksie
--- Koniec cytatu ---

Nie. To stopie? trudno?ci. 1/10 to treningowe dla noobów, 10/10 to (w teorii) dla du?ej grupy niz?ych zabijaków ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej