Eve Online > Starsze dodatki
Kolejny Content Path w drodze - pierwsze dodane mozliwosci
StellarSheep:
Zreszta dzikus porownywanie WoWa do EvE ... to sorry ...
Pewnych rzeczy sie nie porownuje ... zwlaszcza jak nie sa podobne do siebie w zadnym punkcie oprocz tego ze to i to to mmorpg.
dzikus:
WoW i EVE to gra.
WoW i EVE s?u?? do zabawy.
WoW i EVE obs?uguj? wielu graczy, umo?liwiaj? bezpo?redni konflikt mi?dzy nimi w formie PvP.
Ró?nic jest sporo, ale porównywanie tych gier jest jak najbardziej na miejsu. To jak porównywanie dwóch samochodów podobnej jednak klasy.
Je?eli twierdzisz, ?e WoW'a styl poruszania si? bardziej ci odpowiada, to dlaczego uwa?asz, ?e powinni?my wi?cej czasu po?wi?ca? w EVE na podru?owaniu z miejsca na miejsce? Bo ja nie do ko?ca tego rozumiem.
W ko?cu EVE to gra. Je?eli kto? ma 2-3 godziny wieczorem na gr? to chyba lepiej dla wszystkich by?oby, gdyby móg? w ci?gu tych dwóch godzin dosta? si? na miejsce jakiej? akcji, zrobi? co? i wylogowa? si? zadowolonym ni? po?wi?ci? wi?kszo?? tego czasu na podró? po to ?eby w sumie niekoniecznie zd?rzy? na co? co si? gdzie? dzieje.
nigel:
a ja mam pro?b?.. mo?e kto? skopiowa? tego dev bloga o zmianach i poslac mi na emaila nigel_walmsley@poczta.fm ? bo na razie konto suspended i nie chca skuba?ce mnie wpu?ci? .. :(
StellarSheep:
--- Cytat: "dzikus" ---WoW i EVE to gra.
WoW i EVE s?u?? do zabawy.
WoW i EVE obs?uguj? wielu graczy, umo?liwiaj? bezpo?redni konflikt mi?dzy nimi w formie PvP.
Ró?nic jest sporo, ale porównywanie tych gier jest jak najbardziej na miejsu. To jak porównywanie dwóch samochodów podobnej jednak klasy.
--- Koniec cytatu ---
Nie obraz sie dzikus ... ale to sa zupelnie inne rodzaje gier z zupelnie innymi rozwiazaniami z zupelnie wszystkim innym. Jak tego nie widzisz to bardzo mi przykro. Bo to tak jakbys porownywal autobus do samolotu. I to i to przeciez sluzy do przewozenia pasazerow ...
--- Cytat: "dzikus" ---Je?eli twierdzisz, ?e WoW'a styl poruszania si? bardziej ci odpowiada, to dlaczego uwa?asz, ?e powinni?my wi?cej czasu po?wi?ca? w EVE na podru?owaniu z miejsca na miejsce? Bo ja nie do ko?ca tego rozumiem.
--- Koniec cytatu ---
Jak juz pisalem wyzej. W eve to gdzie jestes ma duzo wiekszy wplyw na to co mozesz i co masz.
--- Cytat: "dzikus" ---W ko?cu EVE to gra. Je?eli kto? ma 2-3 godziny wieczorem na gr? to chyba lepiej dla wszystkich by?oby, gdyby móg? w ci?gu tych dwóch godzin dosta? si? na miejsce jakiej? akcji, zrobi? co? i wylogowa? si? zadowolonym ni? po?wi?ci? wi?kszo?? tego czasu na podró? po to ?eby w sumie niekoniecznie zd?rzy? na co? co si? gdzie? dzieje.
--- Koniec cytatu ---
Bo gdyby nie bylo insta glownie operowalbys w obrebie 1 regionu i ewentualnie tych obok polozonych. A tylko jakies specjalne opy odbywalby sie gdzies dalej. Ciezko to zrozumiec?
A co do robienia i bicia sie ... No coz. Masz ss. Masz insta. Mozesz sie szybciutko wylogowac. Masz wcsy. Jakby nie patrzec pretensje mozesz miec wlasnie do CCP za to ze jest tyle szybciutkich drog zeby bezpiecznie wylogowac sie/uciec/zadokowac/uniknac walki.
--- Cytat: "dzikus" ---
--- Cytuj ---Jak sie ma ryzyko do nagrody? Nijak. WoW jest przykladem przegiecia w druga strone i idealne rozwiazanie jest pomiedzy wowem a eve. Tak czy siak z dwojga zlego ... wole juz chyba rozwiazanie wowa.
--- Koniec cytatu ---
No to ja ju? ca?kiem nie ?api?. W WoW wszelkie podró?e s? stosunkowo szybkie - dzi?ki mo?liwo?ci teleportacji, dzi?ki mo?liwo?ci p?ywania na statkach, heartstone i latanie gryfem. Poza tym rozmiar ?wiata jest ma?y. Twierdzisz tu ?e wolisz takie rozwi?zanie a wcze?niej twierdzi?e?, ?e podró? z jednego kra?ca EVE na drugi zajmuje "tylko" 3 godziny i powinna by? d?u?sza. No we? si? na co? zdecyduj albo nie siej fermentu w okolicy.
--- Koniec cytatu ---
Zadnego fermentu nie sieje. Stary dalej porownujesz 2 gry ktore sa zupelnie do siebie nie podobne. To ty siejesz ferment jesli juz.
Teleport masz i eve. Clone jump. Ojej masz implanty? Twoj problem. Ojej drogi klon? Wszystko w tej grze kosztuje wiec co za problem? Chcesz byc szybko gdzies ... go go go. No ale nie przewieziesz ze soba sprzetu i towaru ... no tak to jest bol. No i trzeba sobie wczesniej zorganizowac w takim miejscu statek ze sprzetem etc ... To juz za duzo jak na jednego biednego ludka.
Konrad:
--- Cytat: "StellarSheep" ---Nawet je ponosilem nie raz. Jak wywozilem indykiem z 1.5miliarda kasy z fa w 1 locie to co lecialem sam? Nie lecialem z 4 osobowa obstawa a dokladnie scoutami. I jakos ominelismy bloby, kampy etc. A jakbym lecial sam to by mnie zdjeli bez 2 zdan.
--- Koniec cytatu ---
za tamto "...o juz po mnie..." na teamspeaku wtedy, to myslalem ze pojade do warszawy i zatluke 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej