Eve Online > Starsze dodatki

Kolejny Content Path w drodze - pierwsze dodane mozliwosci

<< < (13/14) > >>

StellarSheep:
Hehehehe  :lol:

cthsqd:

--- Cytat: "dzikus" ---W ko?cu EVE to gra. Je?eli kto? ma 2-3 godziny wieczorem na gr? to chyba lepiej dla wszystkich by?oby, gdyby móg? w ci?gu tych dwóch godzin dosta? si? na miejsce jakiej? akcji, zrobi? co? i wylogowa? si? zadowolonym ni? po?wi?ci? wi?kszo?? tego czasu na podró? po to ?eby w sumie niekoniecznie zd?rzy? na co? co si? gdzie? dzieje.
--- Koniec cytatu ---

qr%a.. a ja tyle lat myslalem ze w mmorpg'ach esencja zabawy jest symulacja swiata, i ze w tym celu wlasnie sie zgania kilkanascie tysiecy graczy na jeden serwer :D . Jak dodamy teleporty, opcje zarzadzania wszystkim bez wychodzenia z bazy albo jakis inny "win the game" button to sie to stanie jakims multimanagerem z opcja "arcade",.. jezu, obym nie dozyl tych czasow :twisted:

Bodajze pierwszy raz sie ze sheepkiem zgadzam w calosci, pieknie ta evka wyglada na filmach, szkoda ze przez te uproszczenia eliminowany jest praktycznie caly klimat gry. Jesli ktos nie ma czasu na prawdziwe hardcorowe mmorpgi to niech sie bierze za hybrydy w rodzaju WOWa, a nie usiluje psuc gry z haslem rownouprawnenia na sztandarze.

StellarSheep:
Ye ye ye nawet koval sie ze mna zgadza \o/

WolfSimon:
Jedna rzecz jest podobna bardzo i w EVE i w WOWie. W obu grach trzeba d?uuuugo zap... grindowa? by nazbiera? kas? na co? wypasionego na co mia?by? ch??. Ró?nica jednak jest zasadnicza, otó? w WOWie jak ju? uciu?asz na to co chcesz (np epiczny mount (rumak) za 900 golda) to nie stracisz go do cholery w 3 sekundy na bramie bo akurat mia?e? laga lub trafi?e? na 4 gankerów. I to mnie w?a?nie w eve denerwuje.

rafaello:

--- Cytat: "StellarZord" ---Wiecie w moich oczach eve stracilo prawie wszysko....
to juz nie jest to co kiedys:
1.PVP- buhahaha totalny blob war albo gank- przy malych gangach ejst motyw poczekamy na ss jak nas bedzie wiecej....n/c
2.ekonomia- hmmm moze mi ktos powie gdzie jest ta ekonomia
3.piracenie w low sec- powodzenia w zlapaniu kogos na gejcie + poroponuje pobawic sie w to w fregacie / cruz
wracajac do pvp w 90% pvp opiera sie na siedzeni i czekaniu na to by cie wreszcie zblobowali ale to chyba dlatego ze ludzie jaj nie maja..
4.insta- ta.... hmm kiedys tego nie bylo i jakos bylo ok
a tak btw eve skonczylo sie tak naprawde po nerfie ab i mwd
5.ss- kiedys nei dalo sie zrobic bma w trakcie warpa ss  tez wali gre bo jak ci typ juz wskoczy i go nie zlapiesz to mozesz mu naskoczyc..... nawet majac c-op.
--- Koniec cytatu ---

1. pvp blob lub gank ... ta  rotfl ale tak jest :/
2. ekonomia jakas tam ponoc jest
3. sa ludzie ktorzy w pvp soluja ale jest ich niewielu - najczesciej long range sniper z 10 milionami w samym gunery  na bramie w low ss bostowany przez kolege czeka na indusa... jak widze takich to mam ochote im powiedziec jakimi idiotami sa ...
4. ja zaczynalem jak mozna bylo zalozyc 3 mwd :D i to bylo faaaaajne - bmy ssaja bo powinno od reki sie skakac w zasieg skoku a wokolo bramy powinien byc non agresion zone - jak na posie ze nawet nie lokniesz
ale to moje zdanie - bmy powinny zostac - za to mobile warp dirruptorki powinny byc niestawialne do 200 km od bram i stacji - w zamian powinny miec zasieg od 50 km do 100 km  - piraci stawiali by sobie takie na trasie pomiedzy bramami  i przerywajac warp lapali by delikwentow - tyle ze przerwanie warpa przez mobile wapr disrupta wiazalo by sie z agresja  ..
system ogolnie jest zrypany...
5. odrobina wprawy i namierzasz ss-a w jakies 3 minutki - wkurza to ze czesto to nie dziala jak zaprojektowano albo moze ja nie kumam jak to zaprojektowano .... bo na pewno jest jakas chora losowosc...
juz nie bede psioczyl jak raz z frigiem szukalismy komplexu jednego ....
grrrr

co do ogolu tosi ezgadzamy - nie jest najmadrzej i najlepiej
co do szczegolow wogole sie nie zgadzamy - ja piractwo i pvp widze zupelnie inaczej w tej grze - byc moze dlatego ze widze to bardziej nautralnie - a byc moze to blad
latanie i insta tez zupelnie inaczej widze...
kary w ss to dopieronieprzemyslany system  - nasuwalo by sie skojarzenie ze po tych kilku latach powinien ewoluowac w jakims bardziej przemyslanym kierunku.... bo nie da sie ukryc ze idea byla dobra  - tylko powinna ewoluowac...

wszystkiw powyzsze ja moja skromna opinia i wiem ze zcesc ludzi sie nie bedzie zgadzac
wiec prosze nie flamowac bo sa to moje przemyslenia ktore naajprawdopodobniej nigdy nawet nie beda rozwazane pzrez cpp a juz co pewniejsze niegdy nie wejda ....
lobbing jest mocny nawet w eve ;) (kupa trzymajaca wladze ?)

peace and loooof
OR NOT  :twisted:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej