Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Reaktywacja COVENU
Zack:
--- Cytat: Vurionek w Listopad 25, 2020, 16:20:10 ---To kiedy zaczynamy? Cenę juz znacie, lekka rewaluacja i jedziemy!
--- Koniec cytatu ---
Teraz! Tyle że nie jedziemy a lecimy :D
Dredoviking:
Triglav space to ciekawy kierunek rozwoju i warty przemyślenia, szczególnie że ccp daje coraz więcej kontentu właśnie w tym kierunku. Coś dla wormholla coś dla nulla, farma jest, pewne przygotowanie też jest wymagane.
Skeer:
Yo.
Trochę necropostingu, sam też z zaświatów piszę.
Pozdro dla wszystkich tu obecnych, połowę jeszcze z C0ven kojarzę (i Karasia :) )
Czy coś wyszło z reaktywacji, czy nadal sentymentalne smuty? :)
Z moich doświadczeń jeszcze z LFN demokratyczne wybory były początkiem upadku korpa, jeden z kandydatów pozapraszał w ciągu kilku tygodni dość nowych graczy aby zapewnić sobie zwycięstwo z sensownym konkurentem popieranym przez większość dotychczasowej ekipy. A dalej już były skandale, dramy, kupowanie kont pod bocenie, isk reselling, banowanie kont (w tym mojego, na szczęście CCP się zorientowało że nie mam nic wspólnego z tym), próba kradzieży aliansowych dreadów i w końcu odejście LFN z C0ven do AAA. Tak więc demokracja w EVE to zło :)
CATfrcomCheshire:
Czesc Skeer!
C0venu nie da sie tak po prostu reaktywowac. Nawet gdyby sie znalezli ludzie, to mieli by zupelnie inny poziom zaangazowania, gra tez sie zmienila, wiec bylo by to jak naklejenie starego szyldu na zupelnie nowa organizacje. Moim zdaniem nie ma to zadnego sensu, nie da sie dwa razy wejsc do tej samej rzeki, bo za drugim razem bedziesz moczyl nogi w zupelnie innej wodzie.
Fajnie czasem powspominac, ale to wszystko. Pamietasz na przyklad, jak kiedys sie bilismy miesiacami z AAA o szpilke stagingowa, ciagle stawialismy ja na nowo i kampilismy im caly region altami w cynocloakach, i za ktoryms razem jak znowu przylecieli ja rutynowo zreinforcowac, to zalozylismy z Voltem i Tolene flote altem szpiegowskim w Red Alliance, zebralismy chyba 80 osob i spuscilismy im wpierdol, powodujac powazny intergalaktyczny kryzys dyplomatyczny? Dodam tylko, ze oba te alianse byly w sojuszu :P Smiesznie sie czytalo ich fora, jak nie mozgli zajarzyc, o co chodzi, kto wlasciwie zalozyl ta flote, i jak to sie stalo ze kazali im strzelac do blue :> Coven Inteligence Agency Strong!
Skeer:
Haha, te akcje CIA to czasem były na takim genialnym poziomie, że nawet ja słysząc o nich miałem taką myśl: YOU.. DID... WHAT??? :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej