Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Reaktywacja COVENU
Lukas Grey:
--- Cytat: Skeer w Kwiecień 18, 2021, 00:47:28 ---Tak więc demokracja w EVE to zło :)
--- Koniec cytatu ---
Wypraszam sobie u nas od lat panuje jej wirtualna forma i wszystko działa jak trzeba ;)
Pozdro Skeer :)
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Skeer w Kwiecień 20, 2021, 20:56:48 ---Haha, te akcje CIA to czasem były na takim genialnym poziomie, że nawet ja słysząc o nich miałem taką myśl: YOU.. DID... WHAT??? :D
--- Koniec cytatu ---
Albo jak kiedys Zakalve wrzucil alta do korpa logistycznego TEST ALLIANCE, najprostszym sposobem - napisal "jestem altem tego i tego, prosze o przyjecie i nadanie rol" - ukradlismy im wszystkie kontrakty kurierskie, i wnioskujac z objetosci lupu w metrach szesciennych, myslelismy, ze bedziemy mieli zlote zniwa... Jakie bylo nasze zaskoczenie, kiedy po rozpakowaniu okazalo sie, ze jest tam 400 hullow Drake ^^ Byly to czasy tzw. Drake wars... Skutkiem ubocznym bylo, ze niechcacy opoznilismy ich inwazje na nas o caly tydzien do nastepnego weekendu, bo nie mieli czym przyleciec ^^ Pamietam, ze trollowalem ich potem na aliansowym 24h/dobe, oferujac swoje usulgi kurierskie - wtedy nie mozna bylo nikogo wywalic z korpa, jak byl zalogowany do gry, wiec zostawialem kompa wlaczonego na noc i logowalem zaraz po downtime, az w koncu ich CEO zaraportowal mnie do CCP za spamowanie czatu, mam jeszcze gdzies logi do dzisiaj :P to byly czasy
CATfrcomCheshire:
Albo jak kiedys sie bilismy z Nulli Secunda o Paragon Soul, i jakos nam sie udalo dostac admina u nich na Team Speaku... Wskakuja na grid, ich FC zaczyna wyczytwac primary, sescondary, - pyk, mute/ban. Nastepny przejmuje, zaczyna wyczytywac cele - pyk, mute/ban :P Znowu cisza, nastepny zaczyna primarowac, pyk zmutowany ^^ Skonczylo sie tak, ze gineli w absolutnej ciszy mimo przewagi liczebnej, bo ktokowliek probowal przejac kontrole zostawal wywalony. Pamietam, ze i tak wtedy przegralismy, ale na koniec w wakcie desperacji zaprosilem siebie samego altem w ich flocie na squad komandera, i udalo mi sie warpnac trzy sklady na naszego ostatniego w systemie, uzbrojonego po zeby death stara, zanim sie zorientowali i wyrzucili mnie z floty:P Straszny mieli bol dupy o nasz niehonorowy styl walki, ale trzeba bylo nie przylatywac do Stain, nie? :)
Skeer:
Ja ze swoich doświadczeń pamiętam taki moment, gdy C0ven zdobywał z SE Catch. Trochę już wtedy latałem z VIDE (megaspoko korpik), ale będąc jeszcze w poprzednim korpie. Mamy małą flotkę VIDE do zdobywania stacji, carriery, dready (być może matki, nie pamiętam już tak szczegółów), ja jeden z LFN w malutkim BSie. No i zgadnijcie kto walnął final blowa...? ::)
Odkręcanie tego chwilę zajęło.
Lukas Grey:
--- Cytat: Skeer w Kwiecień 25, 2021, 00:05:33 ---Ja ze swoich doświadczeń pamiętam taki moment, gdy C0ven zdobywał z SE Catch. Trochę już wtedy latałem z VIDE (megaspoko korpik), ale będąc jeszcze w poprzednim korpie. Mamy małą flotkę VIDE do zdobywania stacji, carriery, dready (być może matki, nie pamiętam już tak szczegółów), ja jeden z LFN w malutkim BSie. No i zgadnijcie kto walnął final blowa...? ::)
Odkręcanie tego chwilę zajęło.
--- Koniec cytatu ---
Była z tego jakaś gównoburza swoją drogą, bo Ozzy coś nie chciał oddać stacji ;) Ale to były zabawne czasy :).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej