0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
...A tu Cię zaskoczę, bo nie mam i nie chcę mieć. Mam telefon za 50 zł, który... UWAGA, służy do dzwonienia! Czyli spełnia zasadniczą funkcję telefonu. Do tego bateria starcza mi na tydzień a i smsa mogę napisać Mam 37 lat i nie dam zrobić z siebie smartfonowego zombie
erixon
Tak, oczywiście. Całe szczęście, że są dostępne smartfony i telefony komórkowe. Dzięki temu każdy z nas może używać to co lubi.
stuff
podatnym na manipulację lemingiem, z którego potężne korpo doją kasę a on się z tego jeszcze cieszy.
Przyznam, że się zgubiłem.
zadna naviga nawet sie nie umywa do Gmapsow. chocby z samego faktu, ze gmaps ma ultra dokladne dane o natezeniu ruchu. Spoko, place informacja, google wie kiedy i gdzie jade. Taka cena. Ale ile minut mojego zycia zaoszczedzam kazdego dnia wybierajac optymala droge powrotu z pracy do domu to moje i dla mnie duzo cenniejsze niz prywatnosc ktora w tym czasie place.
Teraz się BAAAARDZO ośmieszyłeś, wiesz o tym? Jeżeli mam oceniać po tym, co tu napisałeś, to.... ze mną już nie pogadasz. Sorry.
Wspomnę tylko, że Gmaps do niedawna kazał mi jechać prosto w budynek, bo 3 lata temu była przebudowa drogi, niestety Gmaps nie załapał przez ten czas... Oraz opinie wielu kierowców, którzy zdecydowanie mówią, że nie umywa się do profesjonalnych nawigacji. Ale ty wiesz lepiej
Nie ma lepszych map, tak po prostu. Darmowych. No ale jak ktoś chce kase płacić to spoko, droga wolna.
Chcę i płacę Naviekspert na andka. 50 PLN rocznie i jestem zachwycony póki co.Odrębne urządzenie na navi postrzegam już jako fanaberię bez uzasadnienia Może przy pracy kierowcy ciężarowego jest jakaś lepsza.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
I tak jesteś zombie bo masz SMARTPHONE.
Podejrzewam, że w tym momencie Proxima przypomniała sobie dlaczego przestała grać w EVE a przynajmniej udzielać się na centrali