Eve Online > Dyskusje ogólne

Czas na dramę. Czy EVE umiera?

<< < (55/73) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: xantinos w Lutego 09, 2016, 12:44:18 ---
Zabawa w eve to kasa nie masz kasy nie ma zabawy ot cała filozofia.

--- Koniec cytatu ---
Rozumiem że w SC wszystko jest za darmo? Chyba jakieś złe konto sobie założyłem, bo jak chciałem kupić nowy statek musiałem zapłacić :(

--- Cytuj ---Dyskusja z Wami przypomina pewną piękną bajkę :)
http://basnie.republika.pl/noweszatycesarza.htm
Gdzie moja skromna osoba występuje w roli małego dziecka ...
--- Koniec cytatu ---

O dzięki Ci odkrywco, że otwarłeś mi oczy na grę w którą grałem już dwa lata temu, żeby nie Ty w życiu bym się nie domyślił że to kompletna nowość w dodatku EVE-killer i jej klon :D

GlassCutter:

--- Cytat: xantinos w Lutego 09, 2016, 12:44:18 ---7 lat mija a ty nic nie dorastasz :) widać kto się chamem urodził ... 
Ku woli ścisłości raty klepali inni (Kassanga, Furian, Mariol, Scyzer, Szpak ) ja wskakiwałem w clona kiedy był roam tak mi 0.00 wisiało wolałem WH.
Owszem bez minerów producentów pro pvp by nie istnieli :) bo nie mieli by czym latać ani z czego strzelać, ale domyślam się, że to za trudne do ogarnięcia.
Zabawa w eve to kasa nie masz kasy nie ma zabawy ot cała filozofia.

--- Koniec cytatu ---

Nie chamem tylko chujem, to raz.

A dwa podejmujesz dyskusję i robisz porównania w temacie EvE o którym nie masz żadnego pojęcia. Udowodniłeś to już w wielu postach które popełniłeś w tym temacie. Również w cytowanym przeze mnie.

xantinos:

--- Cytat: Zgudi w Lutego 09, 2016, 12:52:20 ---Sugerujesz że World of Tanks i EVE Online oferują Open space word na podobnym poziomie? :D
Dobre sobie. W star Conflict migające ikonki wołają: kup premium konto, kup premium statek, kup złoto, kup GOLD AMMO! :D

--- Koniec cytatu ---
Jestem już zmęczony odpisywaniem ale jeszcze ten jeden raz :)
http://dla-graczy.pl/?q=pl/node/65
Tu masz mape open space word z Conflikta znajdź mi taką w wot chyba że ci chodzi o wojny klanów no to można jakąś analogie zastosować ale tam solo sie nie wbijesz musisz być w klanie i mieć drużynę.
Masz systemy, stacje, bramy jak w eve ?
Są też 3 konstelacje kontrolowane przez 3 frakcje plus system obcych ? Znajome ? NIE twierdze, że to jest eve bo nie jest, ale podobieństw widzę więcej niż różnić.
OUT w temacie

Zgudi:
Nie przekręcaj mojej odpowiedzi. Pisałeś o wot.

--- Cytuj ---NIE twierdze, że to jest eve bo nie jest, ale podobieństw widzę więcej niż różnić.
--- Koniec cytatu ---
Ooo... malutka zmiana. Ostatnio twierdziłeś że Star Conflict to coś jak EVE 2.0 :)

xantinos:

--- Cytat: GlassCutter w Lutego 09, 2016, 12:58:37 ---Nie chamem tylko chujem, to raz.

A dwa podejmujesz dyskusję i robisz porównania w temacie EvE o którym nie masz żadnego pojęcia. Udowodniłeś to już w wielu postach które popełniłeś w tym temacie. Również w cytowanym przeze mnie.

--- Koniec cytatu ---
Na tym poziomie to ja może w szkole średniej dyskutowałem ostanio, a to było cholernie dawno temu.
Strasznie się napuszasz znam każdy aspekt tej gry, jedne mi odpowiadały bardziej, inne nie.
Nie jesteś dla mnie autorytetem żebym miał się przed Twoim obliczem kajać i tłumaczyć, ale chętnie przeczytam te dowody mojego dyletanctwa w zakresie wiedzy z eve.
"Każdy może powiedzieć, że jest krasnoludkiem DOWODY proszę :) "

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej