Eve Online > Dyskusje ogólne
Czas na dramę. Czy EVE umiera?
xantinos:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lutego 09, 2016, 12:33:08 ---Nie ma dziwne, w jednym zdaniu zmieściłeś aż kilka głupot.
Gdybyś napisał, że to nowa odsłona WOT, WOWS, czy innych podobnych arenówek, nikt by pewnie nawet nie skomentował.
--- Koniec cytatu ---
No widzisz, ale to nie jest ani WOt, ani WOWs tylko bardziej eve.
Nigdzie w wot nie ma takiego mechanizmu jak w tej grze, fitowania czy zmiany charakterystyki statków, analogie do eve są oczywiste...
Jedyny system z wot to system expa i gridu statków, ale też jest inny bo raz kupiony zostaje na zawsze chyba że go sprzedasz w wot masz garaz ograniczony tutaj ograniczeniem jest tylko ilość statków na raz w grze max 4.
Open space word ? gdzie w wot możesz pojeździć czołgiem gdzie chcesz, a w EVE owszem poskakać przez bramy itd.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: GlassCutter w Lutego 09, 2016, 12:38:27 ---Po cholerę dyskutujecie z gościem który jedyne co w 0.0 robił to nakurwiał raty na paskach :-\ Jedyne bardziej zaawansowane strategie w EvE jakie zna to fleet minig :P
--- Koniec cytatu ---
Po ostatnim jego poście też się zastanowiłem nad tym :-X
xantinos:
--- Cytat: GlassCutter w Lutego 09, 2016, 12:38:27 ---Po cholerę dyskutujecie z gościem który jedyne co w 0.0 robił to nakurwiał raty na paskach :-\ Jedyne bardziej zaawansowane strategie w EvE jakie zna to fleet minig :P
--- Koniec cytatu ---
7 lat mija a ty nic nie dorastasz :) widać kto się chamem urodził ...
Ku woli ścisłości raty klepali inni (Kassanga, Furian, Mariol, Scyzer, Szpak ) ja wskakiwałem w clona kiedy był roam tak mi 0.00 wisiało wolałem WH.
Owszem bez minerów producentów pro pvp by nie istnieli :) bo nie mieli by czym latać ani z czego strzelać, ale domyślam się, że to za trudne do ogarnięcia.
Zabawa w eve to kasa nie masz kasy nie ma zabawy ot cała filozofia.
xantinos:
Dyskusja z Wami przypomina pewną piękną bajkę :)
http://basnie.republika.pl/noweszatycesarza.htm
Gdzie moja skromna osoba występuje w roli małego dziecka ...
Zgudi:
--- Cytuj ---Open space word ? gdzie w wot możesz pojeździć czołgiem gdzie chcesz, a w EVE owszem poskakać przez bramy itd.
--- Koniec cytatu ---
Sugerujesz że World of Tanks i EVE Online oferują Open space word na podobnym poziomie? :D
--- Cytuj ---Zabawa w eve to kasa nie masz kasy nie ma zabawy ot cała filozofia.
--- Koniec cytatu ---
Dobre sobie. W star Conflict migające ikonki wołają: kup premium konto, kup premium statek, kup złoto, kup GOLD AMMO! :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej