Eve Online > Dyskusje ogólne
Czas na dramę. Czy EVE umiera?
Filip Bonn:
Każdy mierzy własną miarką. To że Ty musiałeś mieć 3 alty to nie znaczy że inni też tak musza, nie wszyscy muszą/chcą grać tak jak Ty.
--- Cytat: Centurion w Lipca 30, 2015, 21:27:13 ---Dalej wmawiajcie nowym, że 2-3 konto to nie must have tylko lenistwo to na pewno będzie ich sporo zostawać przy grze.
--- Koniec cytatu ---
A Ty dalej wmawiaj nowym, że aby grać muszą mieć 3-5 kont, to nawet żaden nie zacznie.
EOT.
Soulscream:
Mój penis jest największy i to jest największa miara.
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Lipca 30, 2015, 21:50:34 ---Po trzecie, grając w PvP na pewnym poziomie, często lata się na dwa konta
--- Koniec cytatu ---
Na tym pewnym poziomie zapada dylemat czy naprawdę potrzebujesz tych oczu i linków czy możesz obyć się bez. Ja w dalszym ciągu będę się upierał, że solo to jest solo a nie main + alty. Moim zdaniem linki i bonusy flotowe powinny być z gry wyjebane jako totalnie nie wpisujące się w kanon sf, bliżej im zdecydowanie do krainy magii i elfów. Z racji gigantycznej przewagi jaką dają na każdym poziomie są obecnie po prostu must have każdej floty. Osobna kwestia to kapsle które są kolejna patologią tej gry. Mówcie sobie co chcecie, minusujcie, ale bez jumpów w 0.0 rządziłyby małe ally radośnie napierdalające się w lokalnych wojenkach o ile CCP umożliwiłoby im uniezależnienie się od empire co powinno być priorytetem lata temu.
Xarthias:
Nigdy nie grałem na dwa konta. Mam wyskillowane prawie wszystkie capsy i subcapsy. Mam wyskillowaną sporą część skilli nie pvp. I mówię o skillach, które miałem kiedy jeszcze grałem w miarę aktywnie, bo w tej chwili, prawie 200kk sp daje samowystarczalną maszynkę. Nie rozumiem ludzi grających na x kont, bo dla mnie to pójście na łatwiznę i lenistwo. Czy to czyni ze mnie gorszego gracza?
Nie wiem, Eve to w końcu gra mmo, chcesz użyć capsa, znajdź kumpla, który postawi Ci cyno. Itp itd. Nie masz takiego kumpla? Idź pograj w angry birdy :P
Zresztą chuj, grajcie se jak chcecie, tylko przestańcie jęczeć, że eve umiera, że nie ma small pvp... Więcej pizdeczek grających na milion kont, gankujących capsami small i medium gangi i na pewno gra będzie kwitła i się rozwijała.
SokoleOko:
Oczywiście, ponieważ są magiczne sposoby skillowania dwóch różnych rzeczy na jednym charze jednocześnie ;)
@Glass - nie mówimy o lataniu "solo" na dwa konta, bo nigdy tego mi się nie chciało tego robić. Ale jak latasz w poważnych flotach, takich jak Cartel. czy v0lta, to alty są przydatne. Kiedy biliśmy się z INIT-ami o kurwidołek w Curse, to mieliśmy ze 40 żywych osób w 80+ flocie ;)
EDIT: napisał Xarth z... Goonswarmu, LMAO.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej