Eve Online > Dyskusje ogólne
Czas na dramę. Czy EVE umiera?
sneer:
miałem dokładnie tak samo jak Zsur1am
też przez 3-4 lata 1 konto , potem drugie do boostowania i jakiegos alternatywnego PVE- tylko ze z róznych przyczyn rzadko mialem je faktycznie wykorzystane a czesto nieaktywne
1 konto wystarczy jak sie minimalnie ogarnie
Centurion:
Ok, tego się spodziewałem - ściemniania.Sam grałem dosyć długo na jedno konto i już mi się w zasadzie nie chce dyskutować bo po prostu mijacie się z prawdą ale...
Ok, to idźmy dalej. Napiszcie co można robić w tej grze, czego nie robi się lepiej na 2 albo 3 albo 5 kont? ;) I w jaki sposób nowy gracz ma rywalizować z dinozaurami?
Filip Bonn:
--- Cytat: Centurion w Lipca 30, 2015, 21:10:18 ---Ok, tego się spodziewałem - ściemniania.Sam grałem dosyć długo na jedno konto i już mi się w zasadzie nie chce dyskutować bo po prostu mijacie się z prawdą ale...
Ok, to idźmy dalej. Napiszcie co można robić w tej grze, czego nie robi się lepiej na 2 albo 3 albo 5 kont? ;) I w jaki sposób nowy gracz ma rywalizować z dinozaurami?
--- Koniec cytatu ---
Wszystko w tej grze można robić samemu albo z korpem ale z lenistwa część osób robi alty.
Centurion:
Ok, po powyższym tekście rezygnuje z dalszej dyskusji, szkoda mojego czasu :)
Dalej wmawiajcie nowym, że 2-3 konto to nie must have tylko lenistwo to na pewno będzie ich sporo zostawać przy grze.
SokoleOko:
Bzdury.
Jeśli chcesz mieć capsa, potrzebujesz drugiego konta. Za dużo czasu trwa skillowanie cap-skilli na mainie, żeby tracić na to czas, a po drugie - trzeba móc sobie samemu odpalić cyno. Nie, nie zawsze można liczyć na kogoś z korpa - a co jak Cię kickną i będziesz potrzebował wiać w pośpiechu?
Po drugie, jest masa rzeczy, które mainowi optymalizowanemu pod PvP są nie po drodze. I znów, drugie konto na którym można to skillować jest koniecznością.
Po trzecie, grając w PvP na pewnym poziomie, często lata się na dwa konta (main + "oczy", dread, carrier, super)
W szczycie grałem na trzy konta: maina i dwa główne alty (jeden hauler + PvE, drugi capital/supercapital warfare). W pewnym momencie oba główne alty nie musiały już skillować jednocześnie i scaliłem je na jednym koncie, ograniczając się do dwóch. Ale poniżej dwóch - kompletnie nie ma sensu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej