Eve Online > Dyskusje ogólne

Czas na dramę. Czy EVE umiera?

<< < (35/73) > >>

Xarthias:
Piszę to samo od co najmniej 7 lat. Co za różnica, z jakiego akurat korpa?

SokoleOko:
"Więcej pizdeczek grających na milion kont, gankujących capsami small i medium gangi" - Goon playstyle

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Lipca 30, 2015, 23:09:55 ---"Więcej pizdeczek grających na milion kont, gankujących capsami small i medium gangi" - Goon playstyle

--- Koniec cytatu ---

Ty tak serio ? Pomyliło Ci się chyba z NC. albo Pandemicami.

Xarthias:
Sokół, poczytaj moje posty sprzed paru lat. Jedyna różnica jest taka, że dzisiaj jestem o te parę lat starszy, więcej rzeczy mam w dupie, a w dodatku dzisiaj akurat jestem zbyt zmęczony, żeby silić się na grzeczność. Poza tym, to jak zauważyłem, preferowany ostatnio styl wypowiedzi na centrali, więc nie rozumiem Twojego "oburzenia" :P
A, że akurat Goons... Cóż, mam więcej znajomych, którzy grają lub grali w eve, niż userów zarejestrowanych na centrali, i zdziwiłbyś się, w jakich korpach bywałem. Teraz też dostałem od jednego z tychże znajomych propozycję nie do odrzucenia i stwierdziłem, że się pobawię. Polskie korpy są nudne, mają nadęte ego i w dodatku, chcę tego czy nie, pewna fama się za mną ciągnie, więc wchodzenie do nich do strata czasu.

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Lipca 30, 2015, 23:03:14 ---Ale jak latasz w poważnych flotach, takich jak Cartel. czy v0lta, to alty są przydatne. Kiedy biliśmy się z INIT-ami o kurwidołek w Curse, to mieliśmy ze 40 żywych osób w 80+ flocie ;)

--- Koniec cytatu ---

To akurat jest norma z tymi altami we flotach, nie potrzeba "uznanych" marek, każdy dobry korp pvp tak lata. No może z wyłączeniem zabijaków bo my jesteśmy tak zajebiści że altów do flot nie zabieramy, tylko linki, a scout to żywy człowiek a nie konto na laptopie. Dlatego między innymi wzięliśmy bufu pod skrzydła ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej