Forum Gry > World of Tanks

Parę porad dla spóźnionego czołgisty?

<< < (20/29) > >>

Zgudi:
Nie jest aż taki twardy gdyż ludzie wiedzą, że ma grubszy pancerz, to prawie sam gold na niego będziesz dostawał.

Doom:

--- Cytat: GlassCutter w Styczeń 15, 2015, 09:43:20 ---O is7 nie wiem, nigdy mnie nie było na niego stać :), nikt nie strzela do is3 w wieże skoro kadłub bierze wszystko do środka, is4 ma (jeśli nie ma to kiedyś miał) mega weakspota na centralnie środku kadłuba w którego nie dało się nie trafić. Centralnie za nim był kierowca, co praktycznie unieruchamiało czołg. Argumenty że E75 też ma weakspoty z przodu w postaci tych maciupeńkich wizjerów uważam za śmieszne :P

--- Koniec cytatu ---
E-75 ma bardzo mieli brzuszek i wielgachny beret na dachu. A z biciem w kadlub is'a jest ten problem ze musisz go widziec, a wg ma ostatnio tendencje do takiego orania map ze jest w opor miejsc w których isy mogą sie tak ustawić. IS-4 dalej jest mieli od frontu ale nie tak jak kiedys, pogrubiono mu blachę wlazu do poziomu frontowej plyty

GlassCutter:

--- Cytat: Zgudi w Styczeń 15, 2015, 09:49:52 ---Nie jest aż taki twardy gdyż ludzie wiedzą, że ma grubszy pancerz, to prawie sam gold na niego będziesz dostawał.

--- Koniec cytatu ---

To nie jest argument, złotem możesz strzelać we wszystko.

--- Cytat: Doom w Styczeń 15, 2015, 09:59:25 ---E-75 ma bardzo mieli brzuszek i wielgachny beret na dachu. A z biciem w kadlub is'a jest ten problem ze musisz go widziec, a wg ma ostatnio tendencje do takiego orania map ze jest w opor miejsc w których isy mogą sie tak ustawić.

--- Koniec cytatu ---

Weź w to traf jak majta wieżą na lewo i prawo. Co to oporu miejsc na mapie gdzie można się fajnie ustawić to ekhm, sorry ale każdy może się fajnie ustawić. Jak masz wieże na środku to możesz wychylić się bokiem zza rogu i brać na gąski, itd itd itd. E75 ma zajebiste przyspieszenie którym możesz dyktować warunki na close range. Marudzenie niemców jakoby byli wyjątkowo pokrzywdzeni zawsze mnie fascynowało.

Soulscream:

--- Cytat: GlassCutter w Styczeń 15, 2015, 10:09:26 ---Marudzenie niemców jakoby byli wyjątkowo pokrzywdzeni zawsze mnie fascynowało.

--- Koniec cytatu ---

Marudzą bo nie umieją grać, ja od kiedy zacząłem grać rozważnie jako snajper, wykorzystując side scraping mam o wiele mniej śmierci i więcej medali steel wall. Lubie niemieckie czołgi :), grind jest przeokrutny generalnie w tej grze ale z drugiej strony fun fun fun.

Ptysiu:
WoT, WoT... War Thunder qrfa! :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej