Forum Gry > World of Tanks

Parę porad dla spóźnionego czołgisty?

<< < (21/29) > >>

Zgudi:
War thunder wkurza ze względu na to, że tam niemce są naprawdę pokrzywdzone. W WOT można się spierać i każdy będzie miał inne zdanie, czołgi są w miarę zbalansowane. Ale w WT GF ok 70-80% całego luda na forach ma fatalne zdanie o niemieckich medach jak i HT, szczególnie ci, którzy długo grają.

Ptysiu:

--- Cytat: Zgudi w Styczeń 15, 2015, 11:23:26 ---War thunder wkurza ze względu na to, że tam niemce są naprawdę pokrzywdzone. W WOT można się spierać i każdy będzie miał inne zdanie, czołgi są w miarę zbalansowane. Ale w WT GF ok 90% całego luda na forach ma fatalne zdanie o niemieckich medach jak i HT.

--- Koniec cytatu ---

My chyba gramy w jakieś 2 różne WT w takim razie, bo z moich doświadczeń wynika, że tygrysy walcują ruskich raz za razem. O panterach już nie wspomnę. Inaczej - na Long Range nie ma bata na Niemców.

Doom:

--- Cytuj ---Weź w to traf jak majta wieżą na lewo i prawo.
--- Koniec cytatu ---
A Ty weź traf w majtający łeb is'a i jeden z tych pryszczy co to wg łaskawie dało jako weakpointy. Płacz rusków jacy są up wynika z tego że sie ***** kacapfani przyzwyczaili że pancerz mają z dingonium, a w lufach rakiety samosterujące >:(

Myślisz że skąd teraz wrzask i wycie kacapów na rebalans minimyszy? po tym jak mu poprawiono przuszek tak że kacapy nawet z cHEAT'ów mają problem to spenetrować

Zgudi:
Ptasiu,  poprawiłem swój post 20 sekund po opublikowaniu, byłeś szybszy. Ja tylko piszę że czytam fora o WT, a tam ludzie jadą po Niemcach i piszą "jak ktoś zachwala Niemców to znaczy że jest trollem". To mnie powstrzymuje przed powrotem. Jeśli uważasz inaczej, to proszę rozpisz kilka konkretnych argumentów, potrzebuję motywacji, żeby znów zasiąść do GF. Jakiś czas temu rozegrałem tam z 300-400 bitew.

PS. Dla przykładu mogę zacytować 30 jeszcze świeżutkich tekstów o tym, że tym nie da się już grać. Na forum wot takiego lamentu nie widziałem nigdy.

Soulscream:
Lamenty są i w WoT i WT. Bawią mnie szczególnie komentarze jakiś 13 latków o tym jak WG zdziera z nich kasę bo nie ma nic za darmo :D.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej