Forum Gry > World of Tanks

Parę porad dla spóźnionego czołgisty?

<< < (25/29) > >>

[.BSI.] Dheedee:

--- Cytat: Zgudi w Styczeń 17, 2015, 00:27:53 ---No bez przesady, kiedy to było? jak wot się rodził? ściągnąć 1500 hp 
na hita?

--- Koniec cytatu ---

Bo ja wiem, ze dwa lata temu? Jak nie było pedalskich art na X tierze?:) Przed pseudo nerfem który był zajebistym boostem art? To na pewno.
Pzdr...

GlassCutter:
S-51 ściągał więcej tanków na hita.. I to było spoko, po prawie minucie przeładowania, celowaniem z przewidywaniem godnym wróżbity Macieja wysyłało się pigułę w idiotę stojącego bokiem w tygrysie 2 lub jagtigerze, jak jakimś cudem weszło to na raz. E50 jak wszedł to był jakiś zjebany bo potrafił zniknąć z mapy po frontowym strzale.. Sorry dostawałeś to jaki poziom trudności wybierałeś, gwpantera ustawiała się ukosem do mapy i mogła napierdzielać we wszystko równo. S-51 jeśli na mapie przeciwnicy byli ogarnięci to zaliczałeś może z 4, 5 udanych strzałów. A w magazynku pocisków tyle że przy ciągłym ogniu, a czasem takie bitwy się też trafiały, w połowie rundy mogłeś już tylko taranować :P

Doom:
suka piąta pod tym względem była gorsza. Kąt strzału taki że chowając sie po jednej stronie kamienia mogła pieprznąć gościa czającego się na nią po drugiej stronie, ale amunicji na niecałe dwie minuty ognia ciągłego i zasięg jak na chomiku. Ale nieprzeciętna dziwka była. Raz wykończyła mi is'a-4 który miał prawie full hp, pociskiem który zabrał 10 hp i wybijając załogę wieży, uszkadzając działo, wieżę, silnik, ammorack, zbiornik paliwa i jedną gąskę, wcześniejszym strzałem za podobne hp kierowcę to czołg został sklasyfikowany jako zniszczony bo załoga była zdechła (is-4 wtedy to była IX jeszcze)

GlassCutter:

--- Cytat: Doom w Styczeń 17, 2015, 11:09:36 ---is-4 wtedy to była IX jeszcze

--- Koniec cytatu ---

Piękne czasy, eh :'(

Doom:
tia...
['] :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej