Forum Gry > World of Tanks
Parę porad dla spóźnionego czołgisty?
Soulscream:
Doom a którą nację zaproponujesz jako pierwszą do odblokowania artylerii ? Wspominam miło artowanie, ale jest ich teraz tyle, że chciałbym coś w miare przyjemnego :).
Doom:
Preferencje bym prosił? Wolisz grać taktycznie czy jako wyrzutnia atomówek? Mi z odblokowanych X najgorzej gra sie t92, GWE i 261 dają dużo rozrywki ale oboma gra się inaczej i obie czują się różnie na różnych mapach. Z żab dopiero ostatnia prosta do tiera X ale mało to lubie, chyba że magazynek z pestką co 5 sekund zmieni moje nastawienie bo na razie pestka tej mocy co ~25 mało mnie przekonuje. No i jestem ciekaw brytyjczykabo w jego lini zdaje sie nie ma nic co ma porównywalne parabole
[.BSI.] Dheedee:
No angole pięknie wrzucają i ludzie grający artami chwalą te drzewko. Jakby co to pamiętaj że Crusaderem SP szybciej się jeździ do tyłu - działo zamontowano na podwoziu standardoego Crusadera ale tyłem na przód... Ot brytyjska logika;)
Pzdr...
Dd...
Doom:
--- Cytat: [.BSI.] Dheedee w Styczeń 21, 2015, 16:08:54 ---No angole pięknie wrzucają i ludzie grający artami chwalą te drzewko. Jakby co to pamiętaj że Crusaderem SP szybciej się jeździ do tyłu - działo zamontowano na podwoziu standardoego Crusadera ale tyłem na przód... Ot brytyjska logika;)
Pzdr...
Dd...
--- Koniec cytatu ---
Ten jeżdżący obóz karny mam na szczęście za sobą. Teraz bujam się wymaksowanym następcą do tieru IX
Soulscream:
lubie być w miare mobilny jak hummel z bety :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej