Forum Gry > World of Tanks
Parę porad dla spóźnionego czołgisty?
GlassCutter:
--- Cytat: KoMic w Styczeń 16, 2015, 07:23:10 ---z arty jest troche jak z falkonami w eve :]
generalnie nie trawie ich, ale za to mam podwojna radoche, gdy gina wroga i nasze.
--- Koniec cytatu ---
A kysz! Ja bym powiedział że jak z arty maciałką w EvE :P Jak się ujowo ustawiasz to zbierzesz pigułę. Gdyby nie arty to gra szybko zmieniłaby się w camp fest. Falcony to type59 czy co tam teraz premiumowego jest na topie
Doom:
e-25 :P
[.BSI.] Dheedee:
Bocian (S-51) swojego czasu to był ogr. Jak pizgnął z karata to i tygryska II na hita ściągał, bez ammoracka oczywiście. Teraz dostał nerfbatem i nie jest już tak miło. Generalnie zasadą jest że jak grasz arty to nie trafiasz,a jak arta wali w ciebie to dostajesz nawet w pełnym biegu i w trakcie szaleńczej spirali... przynajmniej tak jest w moim przypadku...
Pzdr...
Zgudi:
No bez przesady, kiedy to było? jak wot się rodził? ściągnąć 1500 hp
na hita?
Doom:
A co do AP, w tej chwili chyba dwie jedyne arty z tak okrótnymi ap że tier VIII HT idzie na hit to t92(370 peny; 1800 dmg) i GWE (303 peny; 1550 dmg), ale z tych luf lepiej ap przeznaczyć dla smoków tier X. Bat ścierwo lepiej pluje he, brytyjczyk ap nie ma, a ruska snajperka to ruska snajperka, z niej bardzo opłaca się szyć z AP, ale one mają tylko 1100 średnich (przy 360 peny). Dążąc do wyniku prezentowanego wyżej niźle poszalałem tą snajperką na randomach, powiększając grono tych którzy godzinami mogą na lalce pokazywać gdzie ich arta źle dotykała o kilkadziesiąt is-7, 8, 4, pare e-100, a nawet pare mausów się napatoczyło. Najzabawniejszy był pacjent w buldogu który najwyraźniej nie wiedział do kogo skoczył i strasznie sie bulwersował jak mu AP urwał wierzę po tym jak mnie zaatakował
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej