Forum Gry > World of Tanks

Parę porad dla spóźnionego czołgisty?

<< < (23/29) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Doom w Styczeń 15, 2015, 17:56:14 ---Czy tylko ja tutaj grając w czołgi lubię postrzelać artylerią do ludzików? Jak sie jeszcze okaże że to jakiś fiolet był trafiony blindem w oczywistą miejscówkę, ten rage na chacie... >:D

--- Koniec cytatu ---

Same here ;] Ja uwielbiałem S-51 i tego następnego Obj-2cośtam nie pamiętam który to był wtedy tier. Zerowy kąt obrotu działa, koszmarnie długi czas celowania, 40sek przeładowanie i zajebisty dmg. Ot arta dla mężczyzn :P

sztosz:
Tak tylko dodam, że dla ludzi o mocnych nerwach jest teraz event w WT, można pograć w Simulator Battles zupełnie bez żadnych znaczników wrogich czy swoich. Nie ma ich na minimapie, ani w powietrzu nad czołgami :) WT idzie w dobrym kierunku.

Doom:

--- Cytat: GlassCutter w Styczeń 15, 2015, 18:19:35 ---Same here ;] Ja uwielbiałem S-51 i tego następnego Obj-2cośtam nie pamiętam który to był wtedy tier. Zerowy kąt obrotu działa, koszmarnie długi czas celowania, 40sek przeładowanie i zajebisty dmg. Ot arta dla mężczyzn :P

--- Koniec cytatu ---
Pewnie chodzi Ci o karawna 212(obecnie z literką A) ja osobiście wolę 261 i ap

GlassCutter:

--- Cytat: Doom w Styczeń 15, 2015, 22:47:16 ---Pewnie chodzi Ci o karawna 212(obecnie z literką A) ja osobiście wolę 261 i ap

--- Koniec cytatu ---

Yep, dokładnie ta :) Tej ostatniej nie miałem, wściekle dużo EXP, a nawet jakbym miał to i tak by mnie nie było stać ^^

[BU FU] Karas:
z arty jest troche jak z falkonami w eve :]
generalnie nie trawie ich, ale za to mam podwojna radoche, gdy gina wroga i nasze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej