0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
a co to za klasa Revenant ?
Xar, jak sam pisał ma 16 lat. Jest to wiek fascynacji takimi grami, ja też mając kiedyś 16 lat fascynowałem się niektórymi grami tego typu.
Nie chodzi o samo 'fantasy' ale o sposób podania tego. Często zbyt infantylny. Sam chętnie zagralbym w trudne klimatyczne dark fantasy.
Gry, jak programy TV, są robione pod zapotrzebowanie rynku. Takie dark fantasy nigdy nie pobije popularnością gołych cycków wywijających dwumetrowym mieczem i tyle. Niby dlaczego Koreańczycy wprowadzają nowe rasy o wyglądzie 10-cio letniej dziewczynki w ubranku szkolnym? Większość graczy jest pełci męskiej, nastolatków którzy jeszcze "nie mogą" i 45+ którzy "już nie mogą" A nic takiego nie przyciągnie jak praktycznie goła laska która jest "moja" Interesująco się zapowiada Black Desert, na screenach nie widać golizny i dwumetrowych mieczy czy magicznych karabinów wielkości konia.
Ps. Black desrt ma piękna grafikę ale czytałem narzekania że schematyczny bardzo i słabe animacje walki.
W tle oczywiście rytmy, które tak bardzo lubicie :3
Podaj mi adres swojego forum. Chętnie tam pospamuję
Huh '- ' Szczerze mówiąc nie widziałem nawet tej wiadomości, widocznie ktoś z zarządu ją usunął. Zresztą prawidłowo xDBtw, dział innych gier jest dostępny tylko dla osób należących do gildii.