Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (20/134) > >>

Tylio:

--- Cytat: Soulscream w Kwietnia 28, 2014, 07:20:26 ---I w tym momencie dostaniesz pstryczka w nos.  W czasach wojen Stainwagon vs Goonswarm Coven miał bardzo dużo udanych kampanii i był to jeden z sojuszów który był brany na poważnie w tamtych czasach za jakość, a nie ilość.

--- Koniec cytatu ---
Masz rację, mówię jedynie o okresie podczas którego byłem w c0venie, czyli od połowy 2010 roku. Przychodząc do c0venu liczyłem, że sojusz będzie utrzymywał poziom, a może nawet się rozwijał. Prehistoryczne sukcesy c0venu nijak nie przekładają się na jego dzisiejszy stan.

--- Cytat: Soulscream w Kwietnia 28, 2014, 07:20:26 --- Jesteś w sojuszu, który "napierdala" słabszych. Jak rozumiem to jest dla Ciebie ok, wpisz sobie zatem to do CV.

--- Koniec cytatu ---
Większość koalicji się c0venowi posypała i teraz są po tej słabszej stronie. Wcześniej sytuacja była inna. Rozumiem, że ze współczucia co do stanu ich koalicji powinniśmy się wycofać ;)

--- Cytat: Cors w Kwietnia 28, 2014, 07:48:39 ---Tylio zgadzam sie w zupełności, że Twoje przejscie z c0venu do nc. bylo dobrym ruchem.

Też sie z tego cieszymy.

--- Koniec cytatu ---
Ja się cieszę, wy się cieszycie to może zakończmy już ten temat, bo to nijak ma się do podboju Esoterii.

Soulscream:

--- Cytat: Tylio w Kwietnia 28, 2014, 08:38:11 ---Masz rację, mówię jedynie o okresie podczas którego byłem w c0venie, czyli od połowy 2010 roku. Przychodząc do c0venu liczyłem, że sojusz będzie utrzymywał poziom, a może nawet się rozwijał. Prehistoryczne sukcesy c0venu nijak nie przekładają się na jego dzisiejszy stan.

--- Koniec cytatu ---

Ten sam poziom co NC dot. Wielkiej różnicy nie widzę.

Tylio:

--- Cytat: Soulscream w Kwietnia 28, 2014, 08:43:17 ---Ten sam poziom co NC dot. Wielkiej różnicy nie widzę.

--- Koniec cytatu ---
Nie widzisz, bo ani w c0venie ani w NC. nie byłeś ;)

Soulscream:

--- Cytat: Tylio w Kwietnia 28, 2014, 08:44:36 ---Nie widzisz, bo ani w c0venie ani w NC. nie byłeś ;)

--- Koniec cytatu ---

Macie korpy ze starego TRI i BoB'a. Wystarczą mi te referencje. Czytając te logi z Xeovarem miałem wrażenie jakbym czytał to głosem Coranora, Diana czy innego tam Mole'a.

SokoleOko:

--- Cytat: Soulscream w Kwietnia 28, 2014, 08:52:06 ---Czytając te logi z Xeovarem miałem wrażenie jakbym czytał to głosem Coranora, Diana czy innego tam Mole'a.

--- Koniec cytatu ---

Widać różnicę kulturową. Bo ja mam wrażenie jakbym czytał to, co napisał pierwszy z brzegu trener sportowy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej