Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (21/134) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Tylio w Kwietnia 28, 2014, 00:05:06 ---Próbujesz mi na siłę wmówić, że moim powodem zmiany sojuszu było to, że uważałem się za lepszego co jest oczywistą bzdurą.

--- Koniec cytatu ---
Sluchajac na TS Bec00ola i ciebie mozna bylo odniesc inne wrazenie, ale ok :) Ta ksiazka ktora ci polecilem kilka postow wczesniej doskonale wyjasnia mechanizm, ktory dziala w twojej glowie, nawet jezeli tego nie rozumiesz. Dopasowujszesz sobie elementy tak, zeby pasowaly do twojej wersji, a te niepasujace po prostu ignorujesz. Tak jest moze latwiej znosic to, co twoi byli koledzy o tobie mysla, ale zaprzeczajac sam sobie w co drugim poscie nie mozesz oczekiwac, ze komus bedzie sie chcialo z toba rozmawiac na powaznie  ;)

--- Cytat: Tylio w Kwietnia 28, 2014, 00:05:06 ---Maile o małej partycypacji, a maile o całkowitym braku flot to dwie różne rzeczy.

--- Koniec cytatu ---
Tak, oczywiscie, nie robimy zadnych flot :) C0ven to lamki ktore roamuja rentierow, nic im nigdy nie wyszlo oprocz dram, sova dostali z litosci, nie uzywaja supercapitali wiec te, ktore maja sie tylko marnuja (^^), to tylko kwestia czasu kiedy sie rozpadna... Czytam takie rzeczy od wielu lat na tym forum, i juz sie przyzwyczailem, tak samo jak do tego ze co jakis czas jestesmy atakowani i ktos nam probuje wmowic, ze np.
--- Cytat: Tylio w Kwietnia 28, 2014, 08:38:11 ---Większość koalicji się c0venowi posypała i teraz są po tej słabszej stronie. Wcześniej sytuacja była inna.

--- Koniec cytatu ---
czyli np. ze Stainwagon dopoki istnialo DD byl silniejszy od N3 :) Czasem sie tak zastanawiam, czytujac Twoje posty i np. Azella, gdzie jest granica dysonansu poznawczego? Ja rozumiem, ze wy w to wszystko wierzycie, macie swoja wersje i sie jej trzymacie, ale ja bym chyba nie wytrzymal, gdyby co chwila ktos mnie na forum gasil argumentami i rozsypywal moje domki z kart obnazajac ignorancje, nie dalbym rady sie tak ciagle kompromitowac...

Tylio:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwietnia 28, 2014, 09:36:21 ---Ta ksiazka ktora ci polecilem kilka postow wczesniej doskonale wyjasnia mechanizm, ktory dziala w twojej glowie, nawet jezeli tego nie rozumiesz. Dopasowujszesz sobie elementy tak, zeby pasowaly do twojej wersji, a te niepasujace po prostu ignorujesz.

--- Koniec cytatu ---
Przeczytaj, może Ci pomoże. Na fakty jesteś głuchy. Przepisujesz ironicznie moje posty nie podając żadnych argumentów. Chcesz pisać o pierdołach to pisz na priv a nie zaśmiecasz forum.

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwietnia 28, 2014, 09:36:21 ---Czytam takie rzeczy od wielu lat na tym forum, i juz sie przyzwyczailem, tak samo jak do tego ze co jakis czas jestesmy atakowani i ktos nam probuje wmowic, ze np. czyli np. ze Stainwagon dopoki istnialo DD byl silniejszy od N3 :)

--- Koniec cytatu ---
Po "silniejszej stronie" byliście do czasu pobytu Goonsów na południu. Nie pisałem, że sam SW był silniejszy niż my.

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwietnia 28, 2014, 09:36:21 ---nie dalbym rady sie tak ciagle kompromitowac...

--- Koniec cytatu ---
Dałbyś, dobrze Ci idzie ;)

Coritsikaela Enth:
o jacie...  gdzie moge zlozyc podanie do jakies corpa NC-ków?

azell:
tylio on nam zarzuca brak argumentów stronniczość wiarę w propagandę więc nie dyskutuj. On trolluje a że trolluje tak jak broni eso to wygląda to tak jak wygląda.

nie wiem jak mam się odnieść do tego co tam wymóżdżył bo pisze to koleś który farmi na carriery codziennie, koleś który przez większość wojny nawet nie grał i generalnie wygrał wojnę. Nie wiem na ile jest to dopuszczalne na tym forum bo nie testowałem adminów ale cat jako hipokryta ma zagwarantowany złoty medal o ile będzie to dyscyplina olimpijska.

Opowieści kapitana misia którymi nas raczysz są uroczę ale zaprzestań tego. Nie idź tą drogą...

SokoleOko:

--- Cytat: Cors w Kwietnia 28, 2014, 10:14:11 ---o jacie...  gdzie moge zlozyc podanie do jakies corpa NC-ków?

--- Koniec cytatu ---

http://evemaps.dotlan.net/corp/Macabre_Votum

Dobry corp, najpierw był w Northern Coalition, po czym przeskoczył do Northern CoalitionDOT. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej