Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (19/134) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Tylio w Kwietnia 28, 2014, 00:05:06 ---Tak, c0ven miał udane akcje, ale żadnej udanej kampanii na dłuższą metę. Zawsze brakowało wytrwałości. To mi przeszkadzało i dlatego w spokoju odszedłem z c0venu. Próbujesz mi na siłę wmówić, że moim powodem zmiany sojuszu było to, że uważałem się za lepszego co jest oczywistą bzdurą. Chciałem być w sojuszu, który napierdala, a nie tylko mówi, że będzie to robił.

--- Koniec cytatu ---

I w tym momencie dostaniesz pstryczka w nos.  W czasach wojen Stainwagon vs Goonswarm Coven miał bardzo dużo udanych kampanii i był to jeden z sojuszów który był brany na poważnie w tamtych czasach za jakość, a nie ilość.

Jesteś w sojuszu, który "napierdala" słabszych. Jak rozumiem to jest dla Ciebie ok, wpisz sobie zatem to do CV.

Coritsikaela Enth:
Tylio zgadzam sie w zupełności, że Twoje przejscie z c0venu do nc. bylo dobrym ruchem.

Też sie z tego cieszymy.

SokoleOko:

--- Cytat: Soulscream w Kwietnia 28, 2014, 07:20:26 ---Jesteś w sojuszu, który "napierdala" słabszych. Jak rozumiem to jest dla Ciebie ok, wpisz sobie zatem to do CV.

--- Koniec cytatu ---

Bardzo słaby argument ze strony Goona, którzy blobowanie wynieśli do rangi ideologii.

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 28, 2014, 08:25:40 ---Bardzo słaby argument ze strony Goona, którzy blobowanie wynieśli do rangi ideologii.

--- Koniec cytatu ---

Tylko my nigdy się z tym nie kryliśmy pod przykrywką 1337 pvp o_O. U nad ideologia zawsze ta sama. Patrz niżej.

a jeszcze niżej wariacje tego samego :-P.

wersja CSM :-P

azell:

--- Cytat: Isengrim w Kwietnia 28, 2014, 00:13:43 ---True, 16P bylo potem. W kazdym razie dla Waszych petow z S2N ogarniecie paru KB na raz przekracza mozliwosci poznawcze. ;)

--- Koniec cytatu ---

http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=257227 to jest ta obrona? :) jako pet w sumie nie wiem czyj ale niech ci będzie jestem wprost zbudowany tą obroną. To nie jest pierwszy raz.

Bez wzgledu na to czy propozycja nc. była sensowna czy nie odpowiedź była z góry znana. Pamiętam czasy jak testy atakowały ROLków. Zanim wojna się na dobre zaczęła na spotkaniu masa ludzi stwierdzi ła żeby resetować wszystkich i bić isę z każdym. ROLków AAA nie ważne po czym jak przyszło co do czego to okazało się że flota liczy 15 osób.

Macie tendencje do typowego polskiego zachowania, a mianowicie uwielbiacie przegrane sprawy i heroiczna walkę w samotności.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej