Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (18/134) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Tylio w Kwietnia 27, 2014, 21:19:00 ---Atakowanie bezbronnych rentierów dość szybko się nudzi. C0ven zawsze chciał pokazać, że jest mały, ale waleczny - zawsze konczyło sie na zapowiedziach.

Ta obrona Eso będzie jak poprzednia i wszystkie inne akcje organizowane przez c0ven.

--- Koniec cytatu ---
Skad w Tobie tyle niecheci :P Ilez absolutow - c0ven zawsze to, coven zawsze tamto... Ja tam pamietam sporo dobrych akcji c0venu, skutecznych obron Esoterii i ciekawych roamow, ale jak widac kazdy widzi to, co chce widziec. Dla Ciebie niewygodnie jest zauwazac tego, co w c0venie fajne, bo odwaliles krzywa akcje, i po prostu lepiej sie czujesz oceniajac c0ven jednoznacznie zle, bo to cie w jakis sposob usprawiedliwia. To nie znaczy ze Twoje oceny maja jakiekolwiek znaczenie, albo zwiazek z rzeczywistoscia.  A tego typu maile to chyba kazdy alians atakowany sle, bo kazdy chcialby miec wieksza partycypacje, niz ma, my rowniez mamy dramy z tego powodu, to chyba normalne :) Tyle wiesz o covenie, a jeszcze sie nie przyzwyczailes

azell:

--- Cytat: Koszyk w Kwietnia 27, 2014, 21:35:13 ---Demencje chyba masz bo już drugi raz wklejasz tego killa. Na related widać że NC. zaorało posa Legio po czym ni z gruchy ni z pietruchy na tym moonie pojawił sie pos Darkness. Ewidentnie Darkness chcieli podjebac moona.

EDIT Kolejna bitka w ESO.
Runda pierwsza  https://killboard.ncdot.co.uk/?a=kill_related&kll_id=403598 
Runda druga       http://evf-eve.com/services/brcat/?s=3109&b=5954030&e=54&t=uu

--- Koniec cytatu ---

ruscy przylecieli bronić eso w momencie w którym c0ven odleciał :(

Isengrim:

--- Cytat: azell w Kwietnia 27, 2014, 23:31:55 ---ruscy przylecieli bronić eso w momencie w którym c0ven odleciał :(

--- Koniec cytatu ---

c0ven w tym czasie bronił 16P, ale kontynuuj..

Tylio:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwietnia 27, 2014, 23:25:48 ---Skad w Tobie tyle niecheci :P Ilez absolutow - c0ven zawsze to, coven zawsze tamto... Ja tam pamietam sporo dobrych akcji c0venu, skutecznych obron Esoterii i ciekawych roamow, ale jak widac kazdy widzi to, co chce widziec.

--- Koniec cytatu ---
Tak, c0ven miał udane akcje, ale żadnej udanej kampanii na dłuższą metę. Zawsze brakowało wytrwałości. To mi przeszkadzało i dlatego w spokoju odszedłem z c0venu. Próbujesz mi na siłę wmówić, że moim powodem zmiany sojuszu było to, że uważałem się za lepszego co jest oczywistą bzdurą. Chciałem być w sojuszu, który napierdala, a nie tylko mówi, że będzie to robił.

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwietnia 27, 2014, 23:25:48 ---Dla Ciebie niewygodnie jest zauwazac tego, co w c0venie fajne, bo odwaliles krzywa akcje, i po prostu lepiej sie czujesz oceniajac c0ven jednoznacznie zle, bo to cie w jakis sposob usprawiedliwia.

--- Koniec cytatu ---
Widzę, że jak Ci brakuje argumentów to zawsze wyjeżdżasz z tą bajką o skradzionych tytanach ;)

--- Cytat: CATfrcomCheshire link=topic=12715.msg215354#msg215354
date=1398633948 ---A tego typu maile to chyba kazdy alians atakowany sle, bo kazdy chcialby miec wieksza partycypacje, niz ma, my rowniez mamy dramy z tego powodu, to chyba normalne :) Tyle wiesz o covenie, a jeszcze sie nie przyzwyczailes

--- Koniec cytatu ---
Maile o małej partycypacji, a maile o całkowitym braku flot to dwie różne rzeczy.

--- Cytat: Isengrim w Kwietnia 27, 2014, 23:33:54 ---c0ven w tym czasie bronił 16P, ale kontynuuj..

--- Koniec cytatu ---
Raczej E1UU-3
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=257227

Isengrim:
True, 16P bylo potem. W kazdym razie dla Waszych petow z S2N ogarniecie paru KB na raz przekracza mozliwosci poznawcze. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej