Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (22/134) > >>

Coritsikaela Enth:
kiepski ticker,  odpada  :(

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: azell w Kwietnia 28, 2014, 10:14:58 ---tylio on nam zarzuca brak argumentów stronniczość wiarę w propagandę więc nie dyskutuj. On trolluje a że trolluje tak jak broni eso to wygląda to tak jak wygląda.

nie wiem jak mam się odnieść do tego co tam wymóżdżył bo pisze to koleś który farmi na carriery codziennie, koleś który przez większość wojny nawet nie grał i generalnie wygrał wojnę. Nie wiem na ile jest to dopuszczalne na tym forum bo nie testowałem adminów ale cat jako hipokryta ma zagwarantowany złoty medal o ile będzie to dyscyplina olimpijska.

Opowieści kapitana misia którymi nas raczysz są uroczę ale zaprzestań tego. Nie idź tą drogą...

--- Koniec cytatu ---
Cytuje, zebys potem nie skasowal :) Wlasnie o takie posty mi chodzi. Odetchnij, przeczytaj jeszcze raz ten i inne swoje posty, i zastanow sie jak to wyglada jako caloksztalt. To mial byc temat informacyjny i w zasadzie do dyskusji, najchetniej do merytorycznych sporow z druga strona, z tym, ze tutaj nie ma z kim dyskutowac...

SokoleOko:

--- Cytat: Cors w Kwietnia 28, 2014, 10:31:18 ---kiepski ticker,  odpada  :(

--- Koniec cytatu ---

To każdy inny... oni tam biorą jak leci. NCDOT trzymało poziom gdzieś w 2011, jak zdobywało Północ.

Coritsikaela Enth:
Od tygodnia z hakiem co prawda nie gram bo rl nie pozwala - ale zanim zaczął sie ten najazd to jedno co musze NC-kom oddać, że w porównaniu do darknessów czy nullków walki z nimi jakiś poziom miały. Coś tam niektórzy potrafią :)

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Cors w Kwietnia 28, 2014, 10:46:48 ---Od tygodnia z hakiem co prawda nie gram bo rl nie pozwala - ale zanim zaczął sie ten najazd to jedno co musze NC-kom oddać, że w porównaniu do darknessów czy nullków walki z nimi jakiś poziom miały. Coś tam niektórzy potrafią :)

--- Koniec cytatu ---
Ale jak to, nie czytasz Centrali? Przeciez nie bylo zadnych walk :>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej