Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
[BWTF] Xapitan Bomba:
Ja mam prośbę do obytrzech stron udzielających się tutaj - możecie nie pisać od ~1,5+ roku tego samego?
Bo tak kurde loguje się z pracy, patrze na fora jak nie moge grac, i jakikolwiek nie byłby aktualny temat z c0ven w nazwie to nic nowego poza linkami do killboardów żaden z was jeszcze nie napisał :/ W zasadzie moglibyście w kółko przeklejać swoje losowe posty z ostatnich miesięcy i merytorycznie na jedno by wyszło.
Zawołajcie kogoś nowego na centrale, przecież w samym nc+ nc. jest ponad 2 polskopiszących, z tego co pamiętam :P
ps: goodfight?
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_detail&kll_id=257392
azell:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwietnia 28, 2014, 10:32:02 ---Cytuje, zebys potem nie skasowal :) Wlasnie o takie posty mi chodzi. Odetchnij, przeczytaj jeszcze raz ten i inne swoje posty, i zastanow sie jak to wyglada jako caloksztalt. To mial byc temat informacyjny i w zasadzie do dyskusji, najchetniej do merytorycznych sporow z druga strona, z tym, ze tutaj nie ma z kim dyskutowac...
--- Koniec cytatu ---
i tu się zgodzimy bo głównie piszesz o jakiś tytanach i o tym jakie to n3 jest złe. Czekam na pierwszy twój merytoryczny post bo póki co to bieda jest. W tym temacie nie ważne o czym tylio pisze ty wyciągasz to jaki to on zły jest. Nie wnikam czy zajumał tytki czy nie. Nie ma to znaczenia bo to jest część tej gry. Tu kolejny raz pokazujesz swoją hipokryzję bo tylio to najgorsze zło tej gry ale scamujące i robiące podobne numery goony z którymi się kochaliście przez ostanie 5 miesięcy już nie.
Bashowanie ciebie jest mało zabawne. Raz że nie stanowisz wyzwania dwa że to już nei jest zabawne. Prezentujesz poziom tego milorda od ishtarów ktry nimi lata przez ostatni miesiąc i uważa że tym samym osiągnął szczyt skilla albo człowieka z szafy którego wspominki są tak samo urocze jak i bezuzyteczne
Zastanów się czasami bo reprezentujesz sobą biedę intelektualną
--- Cytat: Cors w Kwietnia 28, 2014, 10:46:48 ---Od tygodnia z hakiem co prawda nie gram bo rl nie pozwala - ale zanim zaczął sie ten najazd to jedno co musze NC-kom oddać, że w porównaniu do darknessów czy nullków walki z nimi jakiś poziom miały. Coś tam niektórzy potrafią :)
--- Koniec cytatu ---
pytanie kiedy walczyliście z flotą w której FC był pgl albo canaris?
Coritsikaela Enth:
Pojecia nie mam - nie mowie o blob flotach a ogolnym pvp w grupach kolo 20 osób oraz codziennym strzelaniu w small gangach 2-5 osob na trasie miedzy BZ i AZN. Wiadomo, że w kazdym alliance znajda sie corpy lepsze i gorsze, tak samo z pojedynczymi pilotami - w c0venie jest identycznie. Zawsze znajda sie polici którzy jak wydokuja to stanowia wieksze zagrożenie niż pół floty przeciwnika - ale nie o tym mowa, chodziło mi o ogólny poziom alliancu.
Moje czysto SUBIEKTYWNE odczucie jest takie, że skillowo wyglada to tak: NC > nullki >> darki
Swoja drogą Wam tak wolno na troll forach wymieniać nicki main FC? :)
azell:
a ktos nie zna main fc w nulkach? :)
Kharim:
Ja nie znam.
Wysłane z ZAX 1.666
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej