Eve Online > Patche i dodatki
Kronos - letni dodatek 2014
Mikker:
EVE 2? Mowisz o Star Citizen?Dla mnie Star Citizen to money grab :)
Mam Mass Effect 3 .Dodali cos tam nowego czy cisniecie caly czas jeden tryb co-op?Ja gram War Thundera o.0 lub stare gierki ktore sa dla odmiany trudne (malo takich wychodzi ostatnio).
Wracajac do tematu:
Ogladalem Fan Fest z ciekawosci , obejzalem keynoty , CCP presents , kilka innych rzeczy , grapling w klatce.Ale tak naprawde wszystko to juz bylo tylko ubrane w inne slowa.CCP nie mialo co pokazac na tym fanfescie , zmiana interfesju , zmiana industry tak naprawde nie zmieni ukladu sil. EVE tworza gracze i ktos wczesniej dobrze napisal ze to co zniszczylo balans/eve to mechanika cyna i poki nie zrobia czegos z tym rozklad sil sie nie zmieni tak jak ludzka natura.
No chyba ze tak jak pisalem wczesniej nowe regiony/systemy beda oddalone od siebie bardzo daleko pozwalajac na samodzielnosc , tak zeby jak ktos chcial zrobic tam deployment czy (wogole flota poleciec) zrobic to musialo by mu to zajac tygodnie zeby najpierw sie przeniesc a w tym czasie ktos moglby im w domu rozpierduche zrobic.Jump clony tez nie pomagaja :)
EDIT: Ciekaw jestem jak mocno CCP uderzyla strata 26m $ przychodu w zeszlym roku.
Goomich:
--- Cytat: Mikker w Maja 04, 2014, 15:15:04 ---EVE 2? Mowisz o Star Citizen?
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze w Elite, za dwa tygodnie otworzą 200 ly kwadratowych. 8)
--- Cytat: Mikker w Maja 04, 2014, 15:15:04 ---Dla mnie Star Citizen to money grab :)
--- Koniec cytatu ---
Bo CCP robią to za bóg zapłać?
--- Cytat: Mikker w Maja 04, 2014, 15:15:04 ---EDIT: Ciekaw jestem jak mocno CCP uderzyla strata 26m $ przychodu w zeszlym roku.
--- Koniec cytatu ---
Że zamknęli Atlantę.
Mikker:
Hmm bardziej mi chodzilo o rozwoj EVE niz o Atlante.
Bede przygladal sie Elite ale nie bede placil za dostep do alfy ,nie lubie obecnego trendu z "early access".
Chcialbym zeby cos powstalo zeby przelamalo CCP monopol na na jego poletku.Zycze Star Citizen najlepszego ale nie moge sie oprzec wrazeniu ze jest "overhyped" , za duzy cyrk z tego zrobili , nie moge sie tez oprzec wrazeniu ze bedzie pay2win biorac pod uwage system sprzedazy wszelakich modolow i statkow , nic na to nie poradzeze mam takie odczucia :) widzialem cos podobnego z Mechwarrior online.
Zapomnialem dodac na temat dodatku : System szybszego (wiecej patchy) patchowania zapowiada sie dobrze bede sie przygladal co zmienia ale tylko tyle :)
teatime:
witam wszystkich na wstępie
podobno ma się zmienić wartość liczbowa ME I PE . docelowo ma to być max 10.
Co się stanie z moim BPO które ma teraz ME70
SokoleOko:
Wszystko wytłumaczone w devblogach.
TL;DR - ME na maksa = 10 i oszczędza 10% materiałów. PE = TE (Time Efficiency) na maksa = 20 i oszczędza 20%.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej