Eve Online > Patche i dodatki

Kronos - letni dodatek 2014

<< < (39/81) > >>

Raina Nives:

--- Cytat: SokoleOko w Maja 03, 2014, 21:37:25 ---Wyjątkowo kiepski Fanfest, zero efektu "wow" i nawet było to widać w reakcji publiczności :(

--- Koniec cytatu ---

No co ty ale przecież warp-in/out efekt... nie? Niestety muszę się zgodzić, że dupy nie urwało.

Gaunt:
a mnie się podobał ten trailer.
I tak cały czas uważa, że nic nie przebije traileru dominion ;D

GlassCutter:

--- Cytat: Gaunt w Maja 04, 2014, 10:58:08 ---a mnie się podobał ten trailer.

--- Koniec cytatu ---
+1

--- Cytat: Gaunt w Maja 04, 2014, 10:58:08 ---I tak cały czas uważa, że nic nie przebije traileru dominion ;D

--- Koniec cytatu ---
Bicz plox, Tyrannis i Inferno for teh win :P

Mikker:
Jedynym ciekawym momentem bylo to uciete 90 sekund,z CCP seagull (?)  gdzie chyba oglosili ze beda nowe systemy.Potem przyszla refleksja ze juz na to za pozno zdeka , scenariusz chinskiego serwera za bardzo sie juz rozwinal.No chyba ze odleglosci miedzy nowymi regionami beda naprawde duze i utrudniajace mocno  logistyke z high i starymi regionami , tak zeby gracz musial postawic na lokalna logistyke.

W momencie kiedy ccp przedstawialo spiew przyszlosci czyli outposty ktore mozna niszczyc - pomyslalem sobie ze goonswarm pewnie orgazmu dostal.Duze bloki i allianse mialyby nowa forme nacisku/trollowania przy obecnym rozlozeniu sil.

Trailer byl nawet nawet :)

Art styl nowych faction statkow ... podsumuje jednym slowem  "meh"

Kira Korpii:
Widze ze mikker jest na biezaco ;]

Tymczasem ja z valheru ratujemy galaktyke w mass effect 3... kolejny raz ;]

Dla takich emerytow jak my Mikki chyba musialoby powstac nowe eve 2 z paroma innymi zasadami... nawet zeby bylo rownoleglym serwerem co by EVE 1 nie mialo bolu dupy z jakimis resetem obecnego swiata czy cus :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej