Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon
Jabolex:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Stycznia 09, 2014, 08:37:44 ---Nic tez nie wiem o kimkolwiek, kto by bocil w c0ven, jezeli masz takie informacje, to poprosze dowody na priv, bede pierwszym ktory je przesle CCP jezeli dowody mnie przekonaja.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Xeovar ---Re: Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)
« Odpowiedź #52 dnia: Listopad 14, 2012, 20:03:39 »
[...]
2. Owszem korp który pokazujesz istnieje, ceo jest mój alt i ten korp służył to wynajmowania systemów na zasadach "no questions asked" ludziom o których wiedzieliśmy że bocą. Głównym powodem zrobienia takiego manewru były naciski wielu osób w ally, ale przede wszystkim twojego kolegi z korpa la mara oraz Angelusa którego cytujesz aby uzywac botów. Dodatkowo pozwalało to zmusić ludzi którzy i tak bocili do trzymania charów poza C0ven, bo w c0ven bocenie jest zabronione. Mnie osobiscie temat bocenia wali i nie mam tutaj problemu jak wiele osób. Niestety zarządzanie sojuszem wymaga czasem kompromisów, a trudno pożenić interesy różnych osób i korpów. Stąd był i smród i niezadowoleni proponenci c0ven botting empire, którzy potem pod wodzą Ozzyego odeszli z LFNem do -A-.
[...]
--- Koniec cytatu ---
Wszyscy wiedzą że w C0ven nikt nie boci.
Isengrim:
--- Cytat: Jabolex w Stycznia 09, 2014, 10:03:12 ---Wszyscy wiedzą że w C0ven nikt nie boci.
--- Koniec cytatu ---
No i? Znalazles fragment, w ktorym CEO aliansu pisze, ze w wyniku kompromisu u nas sie nie boci. Ale jak chcesz mozemy zrobic inspekcje w Inver Brassie, CAT-style. Zobaczymy ile Waszych raciarek zareaguje jak sie na nie zalozy punkt albo zacznie repic Sanshe...
Naicinh, serio problemem jest rentierka? A wiesz, jest taki alians, ma ticker B0T (haha, taki zarcik). Slyszales moze o nim?
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Naicinh w Stycznia 09, 2014, 09:52:03 ---Rozmowa sama sie skierowala na "c0ven boci".
--- Koniec cytatu ---
ty ja tam skierowales.
--- Cytat: Jabolex w Stycznia 09, 2014, 10:03:12 ---Wszyscy wiedzą że w C0ven nikt nie boci.
--- Koniec cytatu ---
No i przytoczyles wlasnie Xeovara, ktory potwierdza, ze w c0ven sie nie boci, a osoby ktore probowaly to robic wylecialy do AAA pod skrzydlami Ozziego (ktory bocil w 16p, do czego sie przyznal na TS oficjalnie). Jezeli bocisz, to uwazaj na Stain Police jabol bo bedziemy miec na ciebie oko :)
[BCPM] Moon Rabit:
Sam będąc w C0venie, widziałem Inver Brassowe tengulce bocące, a raz się wkurzyłem i zarzuciłem repki na srcamblujace frytki i patrzałem jak zdycha Nigthawk na anomlace >:D
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Rabit w Stycznia 09, 2014, 10:25:08 ---Sam będąc w C0venie, widziałem Inver Brassowe tengulce bocące, a raz się wkurzyłem i zarzuciłem repki na srcamblujace frytki i patrzałem jak zdycha Nigthawk na anomlace >:D
--- Koniec cytatu ---
Nom, to byla fajna zabawa, potem CCP to znerfilo :) Cale korpy od nas uciekaly rencic do Red Alliance i AAA bo tam boty nie zdychaly w tajemniczych okolicznosciach, pamietam ze Tolene narzekal wtedy ze co chwila kogos nowego trzeba osiedlac hrhr :>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej