Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon
Jabolex:
--- Cytat: Isengrim w Stycznia 09, 2014, 10:10:42 ---No i? Znalazles fragment, w ktorym CEO aliansu pisze, ze w wyniku kompromisu u nas sie nie boci. Ale jak chcesz mozemy zrobic inspekcje w Inver Brassie, CAT-style. Zobaczymy ile Waszych raciarek zareaguje jak sie na nie zalozy punkt albo zacznie repic Sanshe...
--- Koniec cytatu ---
No przecież napisałem że w C0ven się nie boci, więc o co Tobie chodzi?
A co do inspekcji to z mojego punktu widzenia mogę racić z komisarzem na gridzie - zawsze.
Więc...
Isengrim:
Znając Twoje zamiłowanie do subtelnej ironii... v0v
Alice9:
właściwie co z tego że boci - wszyscy bocą - a pandemiki to może nie bocą...
dobre ;) - ta gra już tylko botem stoi bo jest zbyt głupia i tempa żeby w to grać inaczej - niedługo to floty botów będą się ze soba napierdalały o ile już tego nie robią.
polecam wam grę dla ludzi - nazywa się Vega Conflict - tak z 5x lepsza od eve jest
takie serofary czy inne katy nachapały się już pod dekiel ale im ciągle mało - jaki jest limit ilości isków po którego przekroczeniu to wszystko przestaje mieć już jakikolwiek sens? 100b, 200b.. 500b - napewno już przekroczyliście każdy rozsądny limit i zamiast się bawić i budować zamki jak te dekle zbieracie dalej - powodzonka ;)
Jabolex:
--- Cytat: Isengrim w Stycznia 09, 2014, 10:54:59 ---Znając Twoje zamiłowanie do subtelnej ironii... v0v
--- Koniec cytatu ---
Oj, tam, oj tam, teraz będzie ironicznie:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Stycznia 09, 2014, 08:37:44 ---[...]Nic tez nie wiem o kimkolwiek, kto by bocil w c0ven, jezeli masz takie informacje, to poprosze dowody na priv, bede pierwszym ktory je przesle CCP jezeli dowody mnie przekonaja.
[...]
--- Koniec cytatu ---
Mamut:
CCP samo dało nam legalnego bota ... afk ishtar/domi any1 ? ...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej