Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (88/429) > >>

Gaunt:

--- Cytat: Naicinh w Stycznia 09, 2014, 08:28:38 ---Napisalem wszyscy w tym c0ven...sam sobie lataj i ich szukaj, kogo to teraz obchodzi po ty wszystkich latach wypaczania gry. Pisze to do was bo wiem ze i ty i taki seru zawiadujecie c0venem i bylo to z waszego przyzwolenia. Dlatego ma seru te tytany na swoich kontach co zajebali kiedys tam, bo 7 osob mailo hasla. Bo caly zarzad i kolesie musieli miec dostep. teraz pewnie jest wiecej :P

--- Koniec cytatu ---

nie chce Ciebie martwić Naicinh, ale stosunkowo co pół roku wyskakuje ktoś i sie wykłóca, że c0ven boci na potęge. (

azell:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Stycznia 09, 2014, 00:46:02 ---takie Red vs. Blue, dopoki ktos nie wrzuci capsow.

--- Koniec cytatu ---

kogo masz na myśli z tymi capsami? :) bo ja widze tylko jedną stronę używającą capsów. Archon sfitowany to jakieś 2b czyli 7-8 bs albo 20 dictorów. Przy waszej miłości do dictorów czytaj: water boarding to strata nawet kilku nie jest jakoś odczuwalna zwłaszcza że czas od złożenia zamówienia na forum do otrzymania shipa to kilka dni.

tak tak wiem ile się buduje carrier

co do botów to w każdym sojuszu to robią i nei ważne czy to boterzy na anomalkach czy  koparkach ale są i będą do momentu w którym ccp czegoś z tym nie zrobi

Naicinh:

--- Cytat: Gaunt w Stycznia 09, 2014, 08:47:39 ---nie chce Ciebie martwić Naicinh, ale stosunkowo co pół roku wyskakuje ktoś i sie wykłóca, że c0ven boci na potęge. (

--- Koniec cytatu ---
Chodziło o ich renterow. I pisze o wszystkich alajansach co ich maja na podstawie c0venu bo ich tu duzo :p

[BU FU] Karas:
Naicinh, ja natomiast slyszalem, ze PLe to sami boterzy. baaa nawet jest obowiazek posiadania przynajmniej 1 alta farmiacego botem na anomalkach. hmmm chyba mui byc ich tam duzo, co najmniej tak duzo jak w coven.

tak apropo faktow z dupy wyjetych
pozdr

Naicinh:
Rozmowa sama sie skierowala na "c0ven boci". Ja tylko napisałem ze ludzie idą do rentierow żeby bocic. W ally rentierskim nic nikogo nie obchodzi. Dlatego chodziło mi ze problemem w eve jest rentierka...która c0ven uprawia od lat wielu po to by jedna osoba miała 8 offline tytanow :p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej