Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon
Jabolex:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Stycznia 09, 2014, 03:24:40 ---Fucha dyrka od rentierow jest najbardziej niewdzieczna, nielubiana i niechciana funkcja wlasnie dlatego, ze trzeba stykac sie z rentierami.
--- Koniec cytatu ---
No nic tylko siąść i płakać, a może wyznaczacie po prostu złych ludzi na złe stanowiska.
BTW niewdzięczną pracę można zawsze zmienić. (podobno)
Szacunek, to przedstawiciele C0ven potrafią budować.
Naicinh:
--- Cytat: WhiteCat w Stycznia 09, 2014, 01:45:16 ---Powiedz mi tylko dlaczego ludzie nadal tkwią w tych beznadziejnych aliansach zamiast iść do tych w których mają wszystko za darmo? :-\
--- Koniec cytatu ---
Bo kazdy ally w tym c0ven przyzwala na bocenie. Wielu ludzi placze na stan 0.0 ale to wlasnie allianse takie jak c0ven go doprowadzily do stanu w jakim jest. Bierzecie teren dla siebie i 150% tego dodatkowo na renterow. Po co wam te iski??? Zeby serowar mial 4 tytany na swoich kontach ktorych nigdy nie uzywa? Czy kazdy ceo/zarzad alajansow z renterami uparawia RMT, czy poprostu kazdy jest taki zachlanny na te numerki na wallecie?
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Naicinh w Stycznia 09, 2014, 08:11:17 ---Bo kazdy ally w tym c0ven przyzwala na bocenie. Wielu ludzi placze na stan 0.0 ale to wlasnie allianse takie jak c0ven go doprowadzily do stanu w jakim jest. Bierzecie teren dla siebie i 150% tego dodatkowo na renterow. Po co wam te iski??? Zeby serowar mial 4 tytany na swoich kontach ktorych nigdy nie uzywa? Czy kazdy ceo/zarzad alajansow z renterami uparawia RMT, czy poprostu kazdy jest taki zachlanny na te numerki na wallecie?
--- Koniec cytatu ---
Jezeli masz pewnosc, ze jakis nasz rentier boci, to wysylasz nicka do mnie albo na numer 997Pawulonek i wredna Sansha zalatwi sprawo szybko cicho i skutecznie. A tak na serio, argumenty typu "c0ven b0ci" sa naprawde SO 2011. Przewin sobie to forum 4 lata wstecz poczytaj drame o LFN i uznajmy, ze wszystkie argumenty sa nadal aktualne.
Naicinh:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Stycznia 09, 2014, 08:16:21 ---Jezeli masz pewnosc, ze jakis nasz rentier boci, to wysylasz nicka do mnie albo na numer 997Pawulonek i wredna Sansha zalatwi sprawo szybko cicho i skutecznie. A tak na serio, argumenty typu "c0ven b0ci" sa naprawde SO 2011. Przewin sobie to forum 4 lata wstecz poczytaj drame o LFN i uznajmy, ze wszystkie argumenty sa nadal aktualne.
--- Koniec cytatu ---
Napisalem wszyscy w tym c0ven...sam sobie lataj i ich szukaj, kogo to teraz obchodzi po ty wszystkich latach wypaczania gry. Pisze to do was bo wiem ze i ty i taki seru zawiadujecie c0venem i bylo to z waszego przyzwolenia. Dlatego ma seru te tytany na swoich kontach co zajebali kiedys tam, bo 7 osob mailo hasla. Bo caly zarzad i kolesie musieli miec dostep. teraz pewnie jest wiecej :P
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Naicinh w Stycznia 09, 2014, 08:28:38 ---Napisalem wszyscy w tym c0ven...sam sobie lataj i ich szukaj, kogo to teraz obchodzi po ty wszystkich latach wypaczania gry. Pisze to do was bo wiem ze i ty i taki seru zawiadujecie c0venem i bylo to z waszego przyzwolenia. Dlatego ma seru te tytany na swoich kontach co zajebali kiedys tam, bo 7 osob mailo hasla. Bo caly zarzad i kolesie musieli miec dostep. teraz pewnie jest wiecej :P
--- Koniec cytatu ---
Nigdy nie bocilem, i wypraszam sobie. Nic tez nie wiem o kimkolwiek, kto by bocil w c0ven, jezeli masz takie informacje, to poprosze dowody na priv, bede pierwszym ktory je przesle CCP jezeli dowody mnie przekonaja. Nigdy nie mialem tez dostepu do tytanow. Chyba po prostu nie naleze do tej "grupy trzymajacej wladze", panie Antoni. Jezeli wyobrazasz sobie, ze w c0ven jest jakies przyzwolenie na bocenie, to jestes w bledzie - wiadomo, ze ktos to robi, ale gdyby bylo wiadomo kto, to odrazu poszly by raporty od kilku osob conajmniej. Jezeli ktos to robi, to na tyle sprytnie ze nie da sie go namierzyc.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej