Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (86/429) > >>

[BCPM] Moon Rabit:

--- Cytat: WhiteCat w Stycznia 09, 2014, 01:16:54 ---Jest gdzie się postrzelać, a niektórzy pewnie nie ogarniają, że statki można kupować z własnej kieszeni i rentierzy to pewien dodatek :)

--- Koniec cytatu ---
Niektórzy też nie ogarniają, że nie trzeba siedzieć na anomlkach, lub paskach żeby zarabiać iski na shipy i Plexy do kont.

WhiteCat:

--- Cytat: Rabit w Stycznia 09, 2014, 01:42:00 ---Niektórzy też nie ogarniają, że nie trzeba siedzieć na anomlkach, lub paskach żeby zarabiać iski na shipy i Plexy do kont.

--- Koniec cytatu ---
A wtedy gdy alians/overloard upada alians idzie w pizdu :)
Powiedz mi tylko dlaczego ludzie nadal tkwią w tych beznadziejnych aliansach zamiast iść do tych w których mają wszystko za darmo?  :-\

Koszyk:

--- Cytat: Zakalve w Stycznia 08, 2014, 21:15:00 ---Cały ten konflikt bardzo mi się podoba. Od blob fajtów, przez ciągły skirimish, po solowe potyczki pilotów. Stagging Pointy obu sojuszy są odległe o: 8j tj F4 <-> GXK i 8 F4 <-> I-N. Nie trzeba latać pizdyliona jumpów, jest kupa ludu pokrywającego cały tz, więc byle ten stan trwał i trwał a możemy się długo fajnie bawić :)

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie tak. Jak już pisałem wcześniej najlepsza wojna od czasów najazdu DRF na catch.

Alice9:

--- Cytat: WhiteCat w Stycznia 09, 2014, 01:16:54 ---Jest gdzie się postrzelać, a niektórzy pewnie nie ogarniają, że statki można kupować z własnej kieszeni i rentierzy to pewien dodatek :)

--- Koniec cytatu ---

niektórzy też nie ogarniają że nie trzeba nawet racić czy plexić wystarczy chapnąć parę dobrych moonów i samo się leje a rentierzy to wisienka na torcie aby zaspokoić swoją rządzę panowania nad maluczkimi. Niech płacą mi ####

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Alice9 w Stycznia 09, 2014, 02:49:33 ---niektórzy też nie ogarniają że nie trzeba nawet racić czy plexić wystarczy chapnąć parę dobrych moonów i samo się leje a rentierzy to wisienka na torcie aby zaspokoić swoją rządzę panowania nad maluczkimi. Niech płacą mi ####

--- Koniec cytatu ---
Zawsze mnie ciekawilo, jak wyglada praca pasterza z poziomu krowy i pastwiska. Naprawde tak to sobie wyobrazasz? Ze ktos zaspokaja jakies inne swoje rzadze poza finansowymi gadajac lamanym angielskim z jakimis kerbirami/bociarzami/hgwco? Fucha dyrka od rentierow jest najbardziej niewdzieczna, nielubiana i niechciana funkcja wlasnie dlatego, ze trzeba stykac sie z rentierami. Przynajmniej u nas tak jest bo z tego co wiem Ozzy w AAA sie np o nia bardzo staral...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej