Eve Online > NoobGarten

Skróty

<< < (11/17) > >>

Dormio:

--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 16, 2013, 12:48:53 ---A Overview ściąga się po prostu gotowe w pliku XML (niech ktoś linknie!)

--- Koniec cytatu ---
A potem na różnych takich forach można poczytać: ludki ratujcie, bo coś się spier... i nie wiem jak [coś] zrobić (pod [coś] podstaw cokolwiek co można sobie "ściągnąć" z linku)  :P
Naucz nooba ustawiać over pod PVP, a nie idziesz na łatwiznę - nie dawaj mu ryby skoro potrzebuje wędki.  8)

PS
Sam spędziłem ostatnio pół godziny kopiując i szukając gdzie w W7 są właściwie ustawienia over, bo są w innym miejscu niż w Viście  :D 8)

GlassCutter:
Overview: https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=52812 - mimo wszystko zalecam sprawdzić czy aby na pewno wszystkie nowe rzeczy są w nich ustawione, nie gwarantuję że są aktualne. I tak jak Dormio mówi, gotowce to są dla ludzi którzy robili to ręcznie kilkanaście razy. Inżyniera uczy się rysunku technicznego ręcznie, dopiero później pokazuje programy kiedy sam już wie co i jak..

Colonel:

--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 16, 2013, 12:48:53 ---A Overview ściąga się po prostu gotowe w pliku XML (niech ktoś linknie!)

--- Koniec cytatu ---

tak to sie "pomidory" sadzi :)
w null, gdzie palcem ci pokaza ktory to jest przycisk F1 to pewnie i dziala...
nowy gracz uzywajacy glowy, zrozumie, ze potrzebne mu jest overview i pod okiem kogos z doswiadczeniem zaczyna skladac swoje / sobie intuicyjne

Proxima Alland:

--- Cytuj ---Nie ma żadnego radaru, jest "d-scan" (directional scanner).
--- Koniec cytatu ---

Ale zrozumiałaś o co chodzi?  ::)

Tak skaner, z rozpędu napisałam radar, (pewnie przez podobną do radaru ikonkę).
Ale radaru też nie ma. Więc każdy szukając radaru trafi na skaner.

Tak czy inaczej, dzięki za sprostowanie ^^

SokoleOko:
Ale ja nie umiem ustawić właściwie overview, choćby moje życie od tego zależało. Wciąż jadę na lekko zmienionych ustawieniach, które dostałem w Ushra'Khan :P

--- Cytat: Proxima w Grudnia 16, 2013, 13:18:30 ---Ale zrozumiałaś o co chodzi?  ::)

--- Koniec cytatu ---

Tak, bo gram 5 lat. W przeciwieństwie do OP :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej