Eve Online > NoobGarten
Skróty
GlassCutter:
EOT
Havk:
--- Cytat: Dormio w Grudnia 13, 2013, 17:42:56 ---Nie brnij :P W myśl tego co mówi SJP - każdy okręt to STATEK, a dodatkowo niektóre statki - jak wskazano - duże, a nie będące w marynarce wojennej również mogą być okręrami :P
Idźmy dalej... czy statki KOSMICZNE mogą być nazywane OKRĘTAMI kosmicznymi ? Pasuje Ci taka nazwa ?
--- Koniec cytatu ---
Generalnie to chyba różnica w tym, że okręt to nie tyle duży statek (chociaż powszechnie takie określenie funkcjonuje) ale przede wszystkim statek uzbrojony.
--- Cytat: Isengrim w Grudnia 13, 2013, 17:55:40 ---Dormio, nie podlizuj się już tak Proximie. :P
--- Koniec cytatu ---
Nie bądź zazdrosny ;)
Proxima Alland:
--- Cytuj ---Po co ? Mi Twój pierwszy się bardzo spodobał (mój PIERWSZY alt ma więcej SP niż niejeden main - 117mln SP), ale dla swojego głównego alta wymyśliłem bliższą ciału nazwę - przydupas (i też mam go z Power of Two). ;)
Wszystkich altów mam 4.
--- Koniec cytatu ---
A wiesz, chyba głównie dlatego, że tak na mnie wsiedli ;p
Cieszę się, że Ci się podoba pomysł. Tak jak pisałam może być i przydupas, chodzi o konkretną nazwę dla konkretnego alta. Bo alt to nazwa ogólna. Ja właśnie statek. Ale trzeba dookreślić, że frytka i że Rifter.
BTW, Właśnie frytka, fretka, deska... Fachowe nazwy, z terminologii, którą każdy noob rozumie ;p;p;p
CIVMAN:
Ehh a ja znowu umoczyłem kilkanaście mln :( Ja chyba jakiś niereformowalny jestem - wszyscy mówią nie leć do Low secu - ale nie ja musze bo mnie w .... świerzbi i mam za swoje.
No nic trzeba kupić następny (trzeci) Caracal. Moze znowu mi jakaś fregata go ubije. Narzędzis sie przydały dziękuje - troche dzieki nim zarobiłem.
Tylko jedno pytanie - wszyscy, mi podpowiadają nie lataj krążownikami bo za słaby jesteś - no to czym mam latać :) Myslałem, że chociaż wielkość statku i poważne punkty obrony chociaż częściowo wyrównają moje szanse.
Pozdrawiam
CIVMAN
SokoleOko:
Nie lataj na PvP czymś, na co nie masz fitu T2 i skilli na IV, bo inaczej jesteś po prostu antylopą wśród lwów.
Zacznij od jakiejś frytki - small działka T2 to raptem tydzień.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej