Eve Online > NoobGarten

Parę pytań

<< < (4/13) > >>

Proxima Alland:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Września 13, 2013, 10:20:31 ---Nie przejmaj się waćpanna, wiele AU, wkurwów i "więcej się tu nie zaloguje" Cie jeszcze czeka zanim ogarniesz przynajmniej połowę tego świata  :)

--- Koniec cytatu ---

Good one, sir  8)

Coritsikaela Enth:
w UA robisz co chcesz - nikt nie "każe" Ci być i grac o godzinie takiej i takiej i robić to, to i to.
Ale masz tam mieszanie nowych graczy o zapewne podobnych problemach jak Twoje i bardziej doświadczonych którzy pomogą Ci te problemy rozwiązać.

Do tego są tam organizowane wykłady - co jakiś czas będzie info od której do której godziny można posłuchać na TS jak Gośka (niestety nie pamiętam nicku bo ma name tak trudny do zapamiętania jak mój do wymówienia...) opowiada o różnych aspektach Eve - mało tego można to realizować w praktyce - przykładem niech będzie to, że np corp w którym jestem - BUFU co jakiś czas organizuje roamy po null-secu wspólnie z Uunseen Academy żeby młodzi mieli okazje zobaczyć jak small-fleet pvp wygląda w praktyce i spaść sobie :)

ManganMan:

--- Cytat: Cors w Września 13, 2013, 10:29:09 ---w UA robisz co chcesz - nikt nie "każe" Ci być i grac o godzinie takiej i takiej i robić to, to i to.
Ale masz tam mieszanie nowych graczy o zapewne podobnych problemach jak Twoje i bardziej doświadczonych którzy pomogą Ci te problemy rozwiązać.

--- Koniec cytatu ---
Proxima, może tam się kiedyś spotkamy, co?;D

--- Cytat: Cors w Września 13, 2013, 10:29:09 ---Gośka

--- Koniec cytatu ---
Masz na myśli tę personę z działu technicznego? ;)
https://eve-centrala.com.pl/index.php?action=profile;u=289

Coritsikaela Enth:
dokładnie tą panią mam na myśli :P

ManganMan:

--- Cytat: Cors w Września 13, 2013, 11:12:28 ---dokładnie tą panią mam na myśli :P

--- Koniec cytatu ---

FYeah  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej