Eve Online > NoobGarten

Parę pytań

(1/13) > >>

Proxima Alland:
Mam parę pytań odnośnie gry. Są krótkie i w zasadzie, nie ma sensu tworzyć oddzielnych tematów, na każdy z nich.

1. Czy klient konta Trial jest taki sam jak konta Premium? Wczoraj nie mogłam nauczyć się skilla na trialu i dokonałam opłaty na miesiąc. Aktywowałam kodem z Keye.pl. Wszystko działa, nauczyć się już mogę i jest ok. Ale nie jestem pewna, czy nie powinnam przeinstalować gry.

2. W jaki sposób mam ustalić, gdzie otrzymam najwyższą cenę za posiadany towar?

3. Jak wystawić towar, w cenie, która mi się podoba? Czy to wymaga jakiegoś skilla?

Zgudi:
1a. Klient na trialu ma kilka ograniczeń. Mn. nie można dołączyć do milicji, niektóre skille wbić też się nie da.
1b. Nie powinnaś nic przeinstalowywać.

2. Np. tu http://eve-central.com/ lub tu http://www.eve-markets.net/

3. Musiałbym się zalogować i zerknąć co i jak kliknąć, może ktoś inny.

GlassCutter:

--- Cytat: Proxima w Września 12, 2013, 09:31:27 ---3. Jak wystawić towar, w cenie, która mi się podoba? Czy to wymaga jakiegoś skilla?

--- Koniec cytatu ---

Jak dajesz sell na przedmiocie to masz 2 tryby do wyboru: basic i advanced, reszta już będzie oczywista.

Proxima Alland:
Dzięki wielkie chłopaki :D

Proxima Alland:
Dooobra, kolejne pytanie...   ::)

Ych... Kupiłam sobie wczoraj Mamutha. Wzięłam się za zbieranie surowców i ładuję wszystko w kontener. Nazbierało się sporo surówki. Tak więc wróciłam i przesiadłam się na Mamutha. Poleciałam pod kontener, ładuję.... a tu ni z tego ni z owego, pani mówi mi, że jestem full  ??? WTF  ??? Patrzę, a tu zapełnione, całe 6000 m3
Pytam się jakim cudem, statek o rozmiarach Mamutha, przeznaczony do transportu ma tylko 6000m3? Nie wiem co się pozmieniało, ale dwa lata temu, miałam transportowca, i miał chyba 25 000m3 (głowy sobie uciąć nie dam.
Ale to coś jest nie tak, skoro ten malutki statek minerski (V-coś tam ;p), którym latam, ma 5000m3....
Patrzyłam potem, że są do dokupienia jakieś Cargo baye... Ale to jest droższe od statku jakieś 10 razy!!!!!!!
Przez całą tą akcję zagapiłam się i poszłam spać o 2....  :'(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej